פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אין קשר בין ילדים ללהרוג חבר בקבוצהכל תינוק יודע שהדבר הכי מגניב וכיף בFPS מולטיפלייר זה להרוג את החבר של הקבוצה ולצחוק עליוצריך לכרות לאנשים כמוך את הידיים. נראה אותך עושה אז TK..
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים תודה על ההגדרות. אני חושב שזה בסוף הבעיה היתה מהדרייברים.שכחתי שהם על מקסימום AF וזה האט בצורה משמעותית. הורדתי, עכשיו הכל חלק וזורם על מדיום בכל מצב. (למרות שעדיין לא נסיתי את השלב הבעייתי)בכל מקרה ננסה את שלך וניראה איפה יש הכי הרבה אפקטים ;D .למרות זאת, לדעתי ביטול הצללים ממש מוריד מהאפקטים. לא מעט פעמים ניצלתי בזכות הצל של האויב.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ניסיתי גם הסרתי והתקנתי מחדש ואפילו התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך לא בא לו עלי גם לי יש אותה בעיה כמוך. איך עשית שזה יעבוד? תודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים נראה לי שאני אפתח שרת כזה ל8 אנשים, יש לי חצי מגה upload...אז יש לי שאלה, איזה סוג משחק אתם רוצים?:םTDM/DM/CTF/SLOWMO
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים ghost? מה וזה שומר את כל הרג'יסטרי, דרייברים והגדרות? זה שומר את המערכת באיזה מצב שאתה בוחר לי יש אחד בדיוק אחרי ההתקנה של XP, אחד אחרי התקנה של דרייברים ועדכונים ואחד כולל כל התוכנות שאני צריך נראה לי שאני אפתח שרת כזה ל8 אנשים, יש לי חצי מגה upload... אז יש לי שאלה, איזה סוג משחק אתם רוצים?:ם TDM/DM/CTF/SLOWMO רעיון טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.