פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אין לי את העדכון הזה ואין לי כונן וירטואלי שפועל כרגע...אולי יש לך במקרה את המשחק המלא במחשב (לא חוקי אני מתכוון)...?
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תשמע,הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי מישהו שהייתה לו אותה בעיה והוא פתר אותהhttp://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=7074&tstart=0הבנתי שהוא ביטל את הכונן וירטואלי ועשהעוד כמה דברים אבל לא הצלחתי להבין עד הסוף...אז אם מישהו יכול לעזור לנו בפירוש הפיתרון.... תודה!
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תוסיפו אותי לקלאן:-)שיא הריגות 63 במפה של התעלה.....רק אני לא מוצא אף אחד עם השם hwz ...[hwz]avi2014
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים בfear combat יש נשק של מטענים מתפוצצים? בhalf life opposing force הייתי מגיע ל200 נקודות עם הנשק הזה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים יש רימון שאתה זורק, ואז לוחץ על כפתור בשביל שהוא יתפוצץ[אבל זה נשק של קמפרים]ויש רימון שאתה זורק ואם מישהו עומד עליו הוא מתפוצץ[אבל לך תזרוק רימונים ברחבי המפה ותקווה שמישהו יעמוד עליהם בטעות]
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים למה צריך להתקמפר בשביל הנשק הראשון? אני הייתי זורק ומפוצץ עם הכפתור בזמן תזוזה אחרת היו הורגים אותי
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים נו אז אני רץ לכיוון אנשים זורק את זה, בורח ומפוצץ, הם היו בהלם ולא היו זזים בזמן, מה שגם שבHL המטענים עושים חליקה על הריצפה מהזריקה לפני שהם עוצרים ככה שאפשר להחליק אל שחקנים אחרים
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מאיפה אני משיג את הרובה לייזר/בזוקה???ואיך אני שם רימון שאם דורכים עליו מתים?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים נו אז אני רץ לכיוון אנשים זורק את זה, בורח ומפוצץ, הם היו בהלם ולא היו זזים בזמן, מה שגם שבHL המטענים עושים חליקה על הריצפה מהזריקה לפני שהם עוצרים ככה שאפשר להחליק אל שחקנים אחרים אז כבר עדיף לזרוק רימון רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.