פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים שיחקתי עד עכשיו בסרבר ישראלי נחמד, ששיחקו בו כמה מהפורום הזה[אני זוכר שראיתי את פורסט או משהו]אני הייתי -nVIDIA-פינגים טובים[בערך 10~] המשחק זרם והצלחתי להרוג כמה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים יש לי בעיה.....אני לא מצליח לשנות את המשתמש שלי מplayer למשהו אחר....מחקתי את הפרופיל שלו ורשמתי פרופיל אחר אבל כלום זה חוזר על הplayerמה עושים?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אחי אין פה מתחילים...זה משחק לא מסובך מידי...פשוט מאוד כל מי שאתה רואה פרק לו תפנים(חוץ ממי שאיתך למה hwz לא פותחים שרת?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים גם לי זה רושם את ההודעה "A required security module can not be activated. This program can not be executed."ומחקתי את הדימון טולס ואת שאר הדברים שקשורים לכוננים וירטואלים , וזה עדיין נותן את ההודעה ולא מעלה את המשחקבבקשה תעזרו אני פשוט חםםם לשחק כבר
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים אחי אין פה מתחילים...זה משחק לא מסובך מידי...פשוט מאוד כל מי שאתה רואה פרק לו תפנים(חוץ ממי שאיתך למה hwz לא פותחים שרת? סבבה אחי ...
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים גם לי זה רושם את ההודעה "A required security module can not be activated. This program can not be executed."ומחקתי את הדימון טולס ואת שאר הדברים שקשורים לכוננים וירטואלים , וזה עדיין נותן את ההודעה ולא מעלה את המשחקבבקשה תעזרו אני פשוט חםםם לשחק כברחפש פה איזשהי הודעה של omerij או משהו כזה הוא כתב איך פותרים את זה.. סביבות עמוד 10~
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198161.msg1740280#msg1740280
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.