פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים משחק שולט, סוף סוף יש שרת ישראלי, חבל רק שזה DM ולא TDM וחבל רק שיש קלאן שמשתלט עליו ומנצל את העובדה שכל אחד יכול לעשות votekick ומעיף כל אחד שלא מהקלאן.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים משחק מצויין,נכנסתי לסרבר של קרייזיפלאקר בלי הפאץ מותקןקשה בטירוף מה זה איזה ריפלקסים יש לחלק מהאנשים..מזתומרת בלי הפאצ'?Oםיש לך את המשחק המלא, ונכנסת בלי שום פאצ'?>>ומה היה הניק שלך?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים משחק מקולל אתמול שיחקתי והכול היה בסדר היום התקנתי כמה דברים במחשב (IE7, WMP11 ועוד כמה שטויות) ועכשיו המשחק שוב לא עובד... עריכה:מצאתי את הבעיה אחד העדכונים של WINDOWS הוא הגורם KB917422 תסירו אותו, אתחול והמשחק עובד
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים חחח רק לי אין בעיות עם המשחק הזה בכלל? עובד לי יפה על הגדרות לא רעות כפי שראיתם ולא עושה שום בעיות מיוחדות ואפילו לא נתקע... אנשים! כנסו לערוץ במירק : #FEAR.il
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים שיחקתי בזה, משחק חמוד לאללה בהחלט מולטיפלייר טוב.. מערכת קרב פשוט טובה..
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תגידו הגרסא הזאת של המולטיפלייר פחות כבדה מהמשחק המקורי? הסינגל...איך היא תעבוד על המחשב שלי?p4 2.4b512 daul ddr 2radeon 9500 pro 128mb
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תגידובאיזה שרת אתם משחקים??נכנסתי לשרת של המשתמש crazyflucker אתמול,היום אני נכנס ויש הודעה שהגרסה לא מתאימה..אין אפילו פינג רשימת שחקנים כלוםאיפה אתם משחקים?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תגידו באיזה שרת אתם משחקים?? נכנסתי לשרת של המשתמש crazyflucker אתמול,היום אני נכנס ויש הודעה שהגרסה לא מתאימה.. אין אפילו פינג רשימת שחקנים כלום איפה אתם משחקים? הוא היה בOFFLINE אני מנסה לעשות כל מני דברים... יש לך במקרה מסנג'ר/ICQ? עריכה: עכשיו הוא עלה, וstinger וTommy נכנסו אליו כבר היום. אגב, הIP השתנה משום מה>> אז הנה הIP החדש 85.65.244.71:27888 והניק שלי זה crazylakers, לא crazyflucker
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים נכנסתי, אבל אין אף אחד... כן אה... צריך לארגן משחקים נראה לי :ם אם אתה Player אז נכנס בדיוק כשStinger יצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.