עבור לתוכן

דעה על המארז ?Chieftec Bravo Black

Featured Replies

פורסם

אין לי תקציב

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי תקציב

זה אומר ש? אתה יכול להוסיף?

אין לך כסף להוסיף?

פורסם

אין כסף להוסיף

אני בסך הכל רוצה לדחוף שם לוח ds3

יכנס?

וכרטיס 1900XT, ידחף בפנים?

לדחוף לתוך ה6A19

אני גם יכול להניח על הריצפה כמו שהאוברקלוקרים עם הקרח היבש עושים אבל הכלב שלי בטח יאכל את הלוח אם

פורסם

לדחוף לתוך ה6A19

אני גם יכול להניח על הריצפה כמו שהאוברקלוקרים עם הקרח היבש עושים אבל הכלב שלי בטח יאכל את הלוח אם

חחחח לא רצוי.

אז אם כסף להוסיף, אכן 6A19 יהיה בחירה מעולה!

מארז איכותי.

הכוננים קשיחים יושבים ממש מול הכרטיס מסך אז אם יש לך מעל 2 תצטרך לקמבן (כמו לשים אחד במסילה של פלופי),

אבל אפשרי להסתדר.

פורסם

אני משתמש רק באחד

כמעט הכל רק אחד

הדבר היחידי שהוא לא רק אחד זה הזיכרונות שיהיה 2 סטיקים

תגיד, 6A19 זה עם ברגים מאחורה? או שיש לו את השיטה שאפשר לסובב משהו והדלת מהצד נפתחת?

והוא מאוורר טוב? ואיפה יש מאווררים?

פורסם

בכל מקרה אין לך מה להתעצבן ולשים אייקון של אחד שיש לו עצירות.

סה"כ זה דיון בריא וזה מטרת הפורום\פוסט הזה.

רק הערה קטנה:

לפעמים עדיף לעשות מחקרים לפי שאתה "בלה בלה" את המארזים שאנחנו מדברים עליהם... היו לי ביד פיזית (טוב הטרנס לא ממש אצלי, אבל ראיתי התרשמתי אצל קרוב). מי שמחפש "יופי" חלון\אורות באלגן בזול.. טרנס זה מארז נחמד אבל ממש לא איכותי כמו צי'פטק נקודה.

אולי בקשר לאנשים שיותר מבינים אבי הגזמתי, אני באמת לא מכיר אותך כלכך.

אבל זה שטויות שאתה אומר: "אין צורך במאוורר בגג בצ'יפטק", זה מראה שאתה תקוע בדעה שלך על הצ'יפטק לא משנה אם זה נכון או לא, כי זה תמיד יוסיף אז אל תגיד שלא!

ושוב, המיקום של המאווררים בדלת השמאלית ממש דפוק, הם אולי מכניסים הרב אויר קר למארז ויעילים לכוננים, אבל בקשר לשאר חומרת המחשב כל היעילות שלהם הולכת, כי גם הם חסומים ע"י הכלובים של הכוננים בדיוק כמו המאוורר הקידמי בטרנספורמר, ואחרי שהם מאווררים את הכוננים הם נתקעים בדלת הימנית ובכלוב של הכוננים וסתם יוצרים מערבולת ולא מגיעים כמו שצריך לשאר חומר המארז אז זה לא מספיק שסתם יכניסו אויר קר, ולכן המאוורר הקדמי ( חסום או לא ) עדיף.

בקשר למאווררים השמאליים, מזאת אומרת: "לא מבין אם כבר למה לעשות את שניהם אותו קן אחד מעל השני" זה היה ממש דבילי לומר את זה, אתה לא חושב מה יהי נוח כשאתה שם מאוורר, אתה חושב איפה זה יקרר יותר טוב ומקום חשוב יותר. מול המעבד זה דפוק כי כבר יש למעבד מאוורר משלו וזה יכול רק להפריע לו בקירור, אולם באמצע המארז זה בהרב יותר טוב כי זה מקרר את שאר חומרת המחשב כמו שצריך.

ושאמרתה- " לעשות עוד מאוורר בגג זה יעיל אולי כשיש צורך וסרקולציה לא טובה, עובדה שהסרקולציה מעולה בצי'פטק ושום מאוורר בגג לא יכול להוריד עוד את הטמפרטורות, הוסיפו אותו בגג בטרנס כי ידעו שהסרקולציה שם לקויה בחסר... או בגלל שידעו שאנשים כמוך יתלהבו מזה ש-"ידוע שאויר חם עולה למעלה"", נו באמת, מה אנחנו בגן, אתה מתחיל להשמע כמו פאן בוי של מארז, "רק מארזים עם קירור לא טוב צריכים מאוורר בגג", בואנה, מה עבר עליך שרשמתה את זה??? זה מיקום מצוין ולא יעזור לך כלום, וזה יוסיף לכל מארז, ובטח שלמארז של צ'יפטק, אתה ממש הגזמתה פה.

ושאני אומר מארז ג'נרי, אני מתכוון שהמארז נראה ממש פשוט וכאילו לא השקיעו במראה שלו בכלל ( אבל שוב, זה לא משנה כלום ).

והזכרתי את מאווררי הלדים והקתודה רק בגלל שנאמר שהטרנספורמר יקר יותר, ורציתי להמחיש עד כמה הוא זול יותר.

פורסם

בנתיים אתה זה שנשמע כפאנבוי של טרנספורמר.

לצ'יפטק יש סירקולציה טובה מאוד, מראה ביצועים מצויינים גם בלי מאוורר בתקרה.

אישית, כאחד ששם לפעמים דברים על המארז, מאוורר או חור אחר בתקרה היה מונע ממני לעשות זאת, נכון?

אל תנסה להוכיח פה משהו, כי כל עוד לא ניסית את הצ'יפטק, הייתי גם אומר שאין לך ממש זכות לרדת עליו בלי ביסוס ממשי.

כן, מראהו החיצוני פשוט ונקי ויש מספיק אנשים שימצא חן בעיניהם, לא כולם רוצים מארז "צעיר וצעקני" או "לערסים במיוחד"....

פורסם

תשמרו בבקשה על רמת דיון הולמת.

פורסם

בנתיים אתה זה שנשמע כפאנבוי של טרנספורמר.

לצ'יפטק יש סירקולציה טובה מאוד, מראה ביצועים מצויינים גם בלי מאוורר בתקרה.

אישית, כאחד ששם לפעמים דברים על המארז, מאוורר או חור אחר בתקרה היה מונע ממני לעשות זאת, נכון?

אל תנסה להוכיח פה משהו, כי כל עוד לא ניסית את הצ'יפטק, הייתי גם אומר שאין לך ממש זכות לרדת עליו בלי ביסוס ממשי.

כן, מראהו החיצוני פשוט ונקי ויש מספיק אנשים שימצא חן בעיניהם, לא כולם רוצים מארז "צעיר וצעקני" או "לערסים במיוחד"....

אני מסכים איתך שלצ'יפטק יש סירקולציה טובה, אבל אני חושב שלטרנספורמר יש יותר.

אבל שים לב, אתה לא מפסיק להתלונן על שטויות, אז מה שלא תוכל לשים דברים על מרכז הגג ( ואני חוזר- מרכז, עדין אפשר לשים דברים על שאר הגג ), המארז הוא לא שולחן, וזה לא יהיה בעיה לשים אותם במקום אחר.

וזה שניסיתה את הצ'יפטק זה לא אומר שאתה יודע שהטמ"פ נמוכות יותר, וגם אם בדקתה את שניהם, אני בטוח ב-100% שלא עשיתה בדיקה כמו שצריך עם טמ"פ חדר שווה, אותו סוג מאווררים ( מאחר ולא מגיעים מאווררים עם צ'יפטק ), אותו מאמץ בדיוק ואותה מנוחה, לכן גם אתה לא יכול לומר במדויק מה יהיה יותר טוב, אלא רק לשאר לפי הנתונים של כל מארז.

וזה כבר ברור שלכל אחד מאיתנו יש את דעתו ואף אחד לא מתכוון לשנות אותה, אז בוא נסכם בכך ששני המארזים טובים, ואני מעדיף את הטרנספורמר ואתה את הצ'יפטק.

ושוב, אתה צודק ב-100% שיהיו כאלה שיאהבו את המראה של צ'יפטק, כל אחד וטעמו האישי שלו, לכן אין להתחשב בזה בהשוואה, אבל מאיפה הבאתה את זה שהמראה של הטרנספורמר מתאים לערסים??? :screwy: אני לא חושב שלערסים יש מארז עם יותר ממאוורר אחורי של 80mm ( מה להם ולמחשבים? )

גם זה דוגמא להערות השטוטיות שלך על הטרנספורמר, זה נראה כאילו את תגיד הכול בשביל להראות שהצ'יפטק טוב יותר מכול המתחרים שלו ( גם אם זה לא נכון ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים