פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים קניתי לפני כמה ימים את העכבר הזה ויש לי בעיה 3 כפתורים לא מגיבים הכפתורים של השינו dpi והכפתור של back בבקשה תעזרו לי וכן התקנתי את הדרייברים
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים האפ השתמשת בדריברים של חברה אחרת לפני הדריברים של logitech בעכבר הקודם ולא בדריבר המקורי של וינדוס ?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים התקנתה באמת את כל הדרייברים כמו שצריך???ואם כן אז תנסה לקבוע לכפתורים האל את התפקיד שאתה רוצה.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר את הדרייבר הורדתי מהאתר של לוג'יטק ... התקנתי ניראה לי כמו שצריך ניסיתי לקבוע להם משהו אחר וזה לא עבד ....בבקשה תעזרו לי למה ניראה לי זה לא בעיה בעכבר למה העכבר חדש
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים לפני הדריברים של לוג'יטק היו לך דריברים אחרים שהם לא המקוריים של וינדוס ?
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים כן אבל הדרייבר מהאינטרנט הרבה יותר טוב ויותר חכםלמשל הדרייבר מהדיסק לא נתן לי להפוך את הגלגלת וכפתור השמאלי אחורי הקטן לmouse 3 ו mouse 4
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אבל תתקין את הדרייבר שקיבלתה רק כדי לבדוק אם זה עובד לך כמו שצריך ואז תראה אם הבעיה בדרייבר שהורדתה או בעכבר עצמו.אם זה עדין לא עובד אז תלך לחנות שקניתה ממנה ותגיד להם, הם יסדרו לך.אם זה עובד א הבעיה בדרייבר ואם אתה רוצה תעשה UPDATE לדרייבר שלך ואז יהיה לך את האפשרות לעשות מה שרציתה כמו בדרייבר שהורדתה, אם הUPDATE לא עובד אז פשוט תוריד דרייבר אחר, העיקר שאתה יודע שהעכבר בסדר.נ.בעכשיו שאני מדבר על UPDATE, אולי באמת תנסה לעשות UPDATE לדרייבר.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר תיראה אחי זה משהו הגירסא העבר שלא באה עם דריברים אז אני יכול רק מהאינטרנט והורדתי update אבל הבעיה שאני לא יודע למה אני לא מצליח לעשות יש משהו יש כזה flash ו quit ועל flash אי אפשר ללחוץ גם ניסיתי לחכות איזה חצי שעה עם זה פתוח שאני יוכל ללחוץ ואין אולי מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להתקין את ה update
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני לא יודע, אין לי אתהעכבר הזה.אבל תנסה להוריד דרייבר אחר ( תמיד אפשר להחליף בחזרה ).
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אפשר אולי קישור לדרייבר אחר יש להם באתר רק אחד פשוט לא בא לי לסוע לשמה סתם למה יש לי הרגשה שזה לא מותאם משהו עם המחשב ומישהי יכול להסביר לי איך להתקין את ה update
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.