עבור לתוכן

מה הולך פה? בעיה במעבד...

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7...

לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זו לא בעיה זו פונקצית ה EIST, המורידה את המכפלה של המעבד כשהוא במנוחה, שים לב שהיא תעלה כשתפעיל כל תוכנה המעמיסה על המעבד.

פורסם
  • מחבר

לא... הפעלתי למשל העתקת קובץ מכונן אחד לשני, והמעבד היה בעומס של משהו כמו 20 אחוז, ועדיין נשאר על מכפלה 6 עם קפיצות ל7 פעם ב לשניה...

פורסם

אז תנסה עומס עומס...

כמו פרימה וכדו'.

לא שיש בעיה, אלא בשביל שתרגע.

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר רגוע אם אתם אומרים שתאחלס הכל בסדר :)

עכשיו רק נותר לי לחשוב אם לעשות אוברקלוק עכשיו או רק כשבאמת ארגיש כשיש צורך, כי המחשב טס בצורה מטורפת... CALL OF DUTY 2, FEAR, HALF LIFE2 על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה של 1600X1200(אני עובד כרגע עם CRT, לא משנה למה) והכל חלק לגמרי...

פורסם

מישהו יודע אם אפשר לבטל את ה-EIST?

פורסם

בטח שאפשר, אבל השאלה היא למה ?

פורסם

טוב אני כבר רגוע אם אתם אומרים שתאחלס הכל בסדר :)

עכשיו רק נותר לי לחשוב אם לעשות אוברקלוק עכשיו או רק כשבאמת ארגיש כשיש צורך, כי המחשב טס בצורה מטורפת... CALL OF DUTY 2, FEAR, HALF LIFE2 על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה של 1600X1200(אני עובד כרגע עם CRT, לא משנה למה) והכל חלק לגמרי...

אני מרגיש שלעולם לא אהיה מרוצה מהמהירות, ותמיד ארצה להוציא את המיץ מהמעבד, (בגבול התקציב כמובן)

ולכן שמתי עין על E6600 והDS3, ואני מקוה להגיע לבאס 420, שזה קרוב למהירות במגה הרצים שיש לי היום על הD930, שהמהרתי מ3.0 ל4.35, אני מרגיש שאם לא אראה את המספר 4 גיגהרץ על המעבד, לא אהיה רגוע, אפילו שמדובר בC2D שמספיק לו בהחלט גם 1.6,

אולי בגלל שאני עוסק קצת בעריכת וידיאו, אני מרגיש שעדיין אפשר להשתפר.

לדוגמא על המעבד הראשון שלי, 2.66 פרסקוט, לקח לו פי שתים זמן מאורך הסרט בשביל לקודד אותו, והיום על הD930, הוא מקודד סרט בחצי מהזמן שלוקח לצפות בו, ואני מקוה שעם המעבר לE6600 עם באס 420 נראה קיצור הזמן באופן משמעותי בענין הזה..

איזו השתפכות.....

פורסם

אל תבטל את הEIST. זה תורם לפליטת החום...

פורסם

בטח שאפשר, אבל השאלה היא למה ?

איפשהו קראתי ש-C&Q מפריע ב-OC. אני מאמין ש-EIST הוא אותו דבר.

אם אני עושה OC נראה לי עדיף לכבות אותו.

פורסם

איפשהו קראתי ש-C&Q מפריע ב-OC. אני מאמין ש-EIST הוא אותו דבר.

אם אני עושה OC נראה לי עדיף לכבות אותו.

אני לא יודע איך זה באינטל,אבל ב-AMD הפונקציה הזאת מצויינת,וממש לא מפריעה לי ל-OC.אבל אשמח לדעת פרטים.

פורסם

CnQ יכול לגרום לבעיות, לפחות בגירסאות הישנות יותר שלו

EIST לא גורם לבעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים