פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים יכול להיות שה Firewall של WindowsXP עובד?וב D-Link עצמו ביטלת NAT Inside / NAT Outside
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר הפאייר ואלל של הווינדאוז סגור..ואיך אני מבטל את ה NAT Inside / NAT Outside, לא מצאתי את האופציה הזאת.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תחת Services יש לך NAT ו Firewallאתה יכול להעלות צילום של המסך(תבדוק אם יש אפשרות לבטל אותם שם)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תעביר את ה NAT ל Disable רק שתדע שתהיה חשוף לוירוסים ולשאר הדבריםלכן אני ממליץ על ביטול ה NAT לבדוק האם במקרה הזה אתה כן יכול לפתוח שרת וכו'ואם נפתרה הבעייה אז אתה צריך להגדיר לו Port Fowarding בראוטר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר Disable על הNAT גורם לניתוק באינטרנט... אני לא מצליח לגלוש באתרים\להתחבר לאימיול כשזה עד Disable ובקשר לPort Fowarding פתחתי כבר את כל הפורטים ע"י הוספת החוק השני שאפשר לראות בתמונה השניה ו... תודה על העזרה מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תנסה לפעול לפי ההנחיות לראוטר שלך, יש שם כל מיני דוגמאות איך להגדיר כמו למשל Winamp Audio Streaming
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אממ.. כל ההנחיות האלה מראות על אותו הדבר... שזה להוסיף חוק שיפתח את הפורט הספציפי.. אני עשיתי את זה על כל הפורטים.. ככה שכולם צריכים להיות פתוחים ולא צריכה להיות כל בעיה.. הנה זה החוק שהוספתי: יש עוד הצעות? :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.