פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים קניתי מחשב חדש, מורכב כבר בתוך הטרנספורמרעכשיו אני רוצה לפתוח את הקייס לראות את החומה ואין לי מושג איפה המפתח.מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים גמלי יש טרנספורמר..אבל אני קניתי רק מארז.. הרכבתי לבד...אז המפתח היה בתוך הקופסא הירוקה.. עם כל הדברים האחרים
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים למה אכל אותה? זה לא כזה שימושי המפתח..זה רק לדלת הצדדית..המפתח בכלל לא נחוץ =\
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים למה אכל אותה? זה לא כזה שימושי המפתח..זה רק לדלת הצדדית..המפתח בכלל לא נחוץ =\כי מהדלת הצדדית יש לו גישה לכל החלקים של המחשב אבל הוא מצא זה הכי חשוב!!ותתחדש על המחשב!!
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים המפתח זה גם לדלת של הכוננים.אבל המפתח באמת בולשיט, אלא אם כן הכפתור לפתיחת המארז היה מאחורי הדלת של הכוננים, ואז היה אפשר למנוע מ"מזיקים" לפתוח את המחשב
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים המפתח זה גם לדלת של הכוננים.אבל המפתח באמת בולשיט, אלא אם כן הכפתור לפתיחת המארז היה מאחורי הדלת של הכוננים, ואז היה אפשר למנוע מ"מזיקים" לפתוח את המחשבאין שם מנעול.. =\אי אפשר לנעול את הדלת לכוננים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.