עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם משרדי , למעבדיי pentium d , עם DDR2 DUAL CHANNEL

Featured Replies

פורסם

אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי

פורסם

מבוסס 945P של MSI זאת האופציה הכי טובה

פורסם
  • מחבר

מבוסס 945P של MSI זאת האופציה הכי טובה

אכן , הוא גם יהייה זול מכייוון שאייבורי היא היבואנית של MSI בארץ... אני אבדוק ואחזור ,

תוצאות : טוב הרחבתי את החיפוש לכל החנויות בארץ (כל עוד יש את החלקים באייבורי) ומצאתי כמה דברים שמצאו חן בעייני , אבל אני צריך פה המלצה שלכם , זה מפרט לחבר דיי יקר ואני רוצה לבסס אותו על לוח אם + מעבד טוב ! נראה לי שPENTIUM D 805 יעשה פלאים לצרכים בייתיים , עכשיו בתקציב של עד 2000 שקל אני צריך לוח שתומך בעד ג'יגה זיכרון , DDR2 DUAL CHANNEL , מכיל כרטיס מסך מובנה טוב , וכמובן כרטיס קול מובנה , אני צריך שם אם אפשר להכניס לתקציב גם כונן קשיח של לפחות 160 ג'יגה , אז תחשבו את זה בנפרד מהחלקים שאני צריך מפה (השילוש הקדוש ...) , זאת משימה לא קלה אבל אני סומך עלייכם מניסיון , בהצלחה !!!

פורסם

לחכות ללוחות מבוססי 965G שהם לא של אינטל

ככה תקבל כרטיס מובנה יחסית טוב (בשביל אינטל) ותמיכה עתידית בקונרו

פורסם
  • מחבר

לחכות ללוחות מבוססי 965G שהם לא של אינטל

ככה תקבל כרטיס מובנה יחסית טוב (בשביל אינטל) ותמיכה עתידית בקונרו

במפרט של 2000 שקל , המעבד ייתפוס לי חצי מהתקציב עם הוא בא עם ליבת קונרו , והבחור שאני בונה את המפרט בשבילו לא מעוניין סתם לתלות את המעבד על הקיר בבית שלו... בכל אופן , אני צריך שילוש קדוש , וכזה שישאיר משהו מה2000 שקל לדיסק קשיח צורב DVD ומארז עם ספק מובנה

פורסם

D805 או D915 עם לוח 965G

פורסם
  • מחבר

D805 או D915 עם לוח 965G

תוך כמה זמן לדעתך יהיו כאלה בעולם (+חודש או שניים בארץ)?

פורסם
  • מחבר

תודה... איזה מהם יותר זול? ועוד דבר... לבחור שבשבילו אני מרכיב את המפרט יש ניסיון דיי רע עם כרטיסי מסך מובנים , עם הברירה במחיר היא בין לוח עם כרטיס מסך מובנה לאחד בלעדיו שזה שבא בלי יותר זול , אני מעדיף את זה שבא בלי כרטיס מסך מובנה

פורסם

Gigabyte 945P-S3 צפוי להיות יותר זול מה-965G לפחות ב-200 שקלים

פורסם
  • מחבר

Gigabyte 945P-S3 צפוי להיות יותר זול מה-965G לפחות ב-200 שקלים

לפי הביקורת שהופיע לפניי 24 שעות , הצ'יפסט הזה (ומה שמבוסס עליו) אמור להיות ממש זול , ו200 שקל חיסכון בכזה תקציב זה דיי עוזר

פורסם

ה-945 תמיד היה פתרון זול

ה-965 היה אמור לתפוס את המקום, אבל התמחור שלו על הפנים

פורסם
  • מחבר

ה-945 תמיד היה פתרון זול

ה-965 היה אמור לתפוס את המקום, אבל התמחור שלו על הפנים

מסובך מדיי טכנית לייצר אותו , לכן יש מצבים שבהם ה975x יותר אייכותי ויש מצבים שה965x יותר אייכותי , כששנייהם במחיר דיי דומה , ה965 אמור היה להיות זול , אבל את זה כבר ייתפוס ה945

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים