פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר אגב, שיתוף קבצים זה לא הצד החזק של הישראלים (לא כולם), לכן אני לא רואה בזה שום בעיה - ישראלים הרי רק מורידים (לא כולם).
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נראה לי שהם עושים דווקא ! כאילו לא מספיק שהם הולכים כנגד הקונצנזוס הכי גדול בזמן האחרון (המלחמה בלבנון) אלה עכשיו הם הולכים כנגד קונצנזוס אפילו עוד יותר גדול ! בארץ זה עניין של נורמה ושיגרה להוריד דברים כמה בכך ... אני לא מכיר אדם אחד שלא הוריד משהו לא חוקי לפחות פעם אחת בחיו בארץ (אלו שמתעסקים עם זה) זה כמו ליסוע 10 קמ"ש מעל מותר , נכון שזה נגד החוק אבל אם שר התחבורה יכול ליסוע הרבה מעבר לכך אז מה זה 10 קמ"ש ?זה הרבה יותר מיזה בארץ הרבה חנויות מוכרות תוכנות לא חוקיות טכנים מתקינים WIN פרוץ בתיקונים יש מקומות שמוכרים מישחקי PS2 פרוצים וסירטי DVD מזויפים אבל חלק גדול מהבעיה זה מחיר מאוד גבוה לתוכנות מישחקים מוזיקה וכו ובימקום קודם כל לחשוב על איך להוריד מחירים למחירים שיתאימו לארץהם נילחמים בזרם ואפילו חושבים על לאפוך תוכנות שמשמשות גם לדברים חוקים ללא חוקיות זה כמו לחוקק חוק שDVD קורא צרובים לא יהיה חוקי כי אולי חוץ מהטיול לטילנדוצפיה בסרטים חוקים אתה תיצפה גם בסרטים לא חוקים
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ;Dהגזמת.אם כבר אז תיסע עם נסראאלה, שמאלמארט, ואחמדיניג'ד [שים לב כדאי לא לעבור על החוק על אחמד להיות במושב מיוחד לתינוקות].
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אם הם איתי באוטו אני מנסה להגיע לפחות ל200 שאף אחד לא חגור חוץ ממני בתוך סובארו פשע ולהכנס חזיתית באיזה משאית
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר אם הם איתי באוטו אני מנסה להגיע לפחות ל200 שאף אחד לא חגור חוץ ממני בתוך סובארו פשע ולהכנס חזיתית באיזה משאית ולמה נראה לך שתשרוד אחרי זה? עריכה: בעצם האוטו יתפרק עוד לפני שתגיע ל-50 קמ"ש.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שונא מרץ יחיה גם ככה כבר להם אנשים שמקשיבים לשטויות שלהםחבורה של מתרוממים שחיים בסרט
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים החגורה זה בישביל שלא יעצור אותו שוטר באמצע שחכתה שבסובארו פשע יש אגזוז לחץ וניטורס ולמה נראה לך שתשרוד אחרי זה? עריכה: בעצם האוטו יתפרק עוד לפני שתגיע ל-50 קמ"ש. אם הם איתי באוטו אני מנסה להגיע לפחות ל200 שאף אחד לא חגור חוץ ממני בתוך סובארו פשע ולהכנס חזיתית באיזה משאית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.