פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים [ltr]considering that this forum is mostly right winged, I don't think you need another reason to hate meratz. but if you don't hate meratz already, I don't think you should base your opinion about it on this.yea I download stuff as well, but I also buy stuff (LFS S1+S2, HL2, HL2 ep1) and I know that downloading copy written software is wrong, but lets be realistic we're not all rich and simply not using it is unrealistic as well. meratz like doing the right and moral thing, even though in this case it'll probably piss everyone off (including me).[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ואל תשכחו תוכנות כמו ביטורנט שמשרתות את עולם הקוד הפותח (להורדת iso's בעיקר) בצורה חוקית לגמרי
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אדון זין גדול, זה שקנית את הדברים הבודדים האלה לא יהפוך אותך לצדיק בעיני משמרת צניעות ההורדות של מרצ זה מה שיעשו, כנקמה במשמרות הצניעות של הדתיים. הם יעשו משתמרות צניעות רשת
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שילכו לעזאזל.אני מקווה שהם לא יודעים כמה ישראלים יקומו עליהם אם בכלל החוק הזה יכנס לכל התהליך של ישום החוק.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מרץ צבועים וסנוביםמיצד אחד הם בעד הפלסטינים ובעד שלום וכו אבל רוב הבוחרים שלהםרואים ערבים רק שהם הולכים לארוחה במיסעדה -והערבים הם המלצריםגם בעינין החוק החדש בוחרי מרץ אמורים להכיר טוב מאוד את הביטורנט וכווהם גם אמורים להבין שיש אומנם לא הרבה אבל גם תכנים חופשים בתוכנות האלה כמו הפצות לינוקס לדוגמה ועוד הרבה דברים אחרים מרץ מאוד חארות בכל הנוגע למעמד הבינוני נמוך היהודי בארץואני לא מבין איזה מטורללים בוחרים בהם
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נראה לי שהם עושים דווקא ! כאילו לא מספיק שהם הולכים כנגד הקונצנזוס הכי גדול בזמן האחרון (המלחמה בלבנון) אלה עכשיו הם הולכים כנגד קונצנזוס אפילו עוד יותר גדול ! בארץ זה עניין של נורמה ושיגרה להוריד דברים כמה בכך ... אני לא מכיר אדם אחד שלא הוריד משהו לא חוקי לפחות פעם אחת בחיו בארץ (אלו שמתעסקים עם זה) זה כמו ליסוע 10 קמ"ש מעל מותר , נכון שזה נגד החוק אבל אם שר התחבורה יכול ליסוע הרבה מעבר לכך אז מה זה 10 קמ"ש ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אם היה לי את הסירטון הזה עכשיו שמראה לך מה ההבדל בין 50 קמ"ש ל 60, היתה נדהם.אקצר: ב60 קמ"ש אתה מת, ב 50 אתה יוצא מפציעות קלות בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.