עבור לתוכן

התייעצות לגבי קניית זכרון ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400.

הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר?

בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא:

1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה?

2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר?

3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר?

תודה.

פורסם

בעיקרון, שווה להוסיף זיכרון אם יש לך רק 512, במיוחד שהמחירים מאוד זולים לזיכרונותDDR. (בהנחה שאתה משתמש בינוני ומעלה)

אבל אם אתה רק גולש באינטרנט אין לך צורך בזה.

לגבי השאלות:

1. לא

2. אתה יכול להוסיף כל נפח שתחפוץ.

3. נכון (אלא אם כן תמהיר את האיטי והוא יעמוד בזה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לגבי השאלה הראשונה, שאלתי פעם שאלה כזאת ואמרו לי שעדיף שהזכרונות יהיו מאותה חברה כדי שלא תיווצרנה בעיות של חוסר תאימות או כל מיני דברים אחרים ועכשיו שאלתי את זה כדי להיות בטוח אבל אמרת לי שאני כן יכול לקנות זכרון של חברה שונה אז אין לי כבר מושג מה לעשות...

פורסם

תמיד עדיף שזה יהיה אותה חברה

אבל זה הכרחי זה לא חובה!

זה יעבוד גם עם הזכרונות יהיו שונים רק בחברה

ובקשר לנפח אם אתה קונה נפח זהה אתה תוכל לנצל את הדואל צאנל

הפחים שונים אתה תאבד את הדואל צאנל

(אם בכלל הלוח שלך תומך בזה)

פורסם
  • מחבר

Abit NF7-S תומך כמובן בדואל צ'אנל אבל הבנתי שאם יש לי AMD זה לא נותן שיפור רציני.

עדיף לקחת עוד 512 כדי שיעבוד בדואל צ'אנל או לוותר על זה ולקנות 1 ג'יגה? מה ייתן יותר ביצועים?

פורסם

להוסיף עוד גיגה יתן לך יותר ביצועים מדואל צ'אנל.

פורסם

טל התכוונת "זה לא הכרחי"

פורסם

כן ליאור ברח לי ה"לא" תודה על התיקון :xyxthumbs:

ולבחור

אני חושב ש512 + דואל צאנל יהיה יותר טוב

רב השימושים בימנו לא דורשים 1.5GB וזה יהיה מיותר

ה VISTA יסתדר עם 1GB

משחקים יעלו יופי יופי עם 1GB

אופיס אינטרנט מוזיקה הורדות וכאלה בטח שיעבדו עם 1GB אז אני לא ממש רואה סיבה לקנות עוד סטיק של 1GB

אלא אם כן אתה משתמש בתכנה שדורשת הרבה משאבים

עריכת וידאו, אודיו, גראפית וכו'....

הכל תלוי במה אתה עושה עם המחשב שלך

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בעיקר באינטרנט אבל גם משחק בכל מיני משחקים. אחד המשחקים הוא rFactor שלפי דרישות המערכת שלו הוא פועל הכי טוב עם 2 ג'יגה ראם.

חוץ מזה, הבנתי שדואל צ'אנל נותן רק עוד כמה אחוזים בודדים של ביצועים אז מה זה שווה לקנות רק עוד 512?

פורסם

בשימוש שוטף אתה בטח שלא תראה הבדל בין 1GB לבין 1.5GB

אולי בחלק מהמשחקים (BF2 ועוד בודדים) שממש ממש רואים הבדל בין 1GB ל 2GB (שם לב שההבדל הוא בין 1GB ל2GB לא ל 1.5GB!!)

אבל איך שבא לך זה תלוי בך

פורסם

טל לדעתי אתה טועה.

דואל צ'אנל לAMD 2500 המסכן שלו לא ייתן כלום(ויסלח לי המעבד)

וכמה שיותר ראם יותר טוב במשחקים הכבדים של היום.

פורסם

לא נכון

נכון להיות אני חושב שאפשר לספור עם 2 ידיים (או אולי אפילו עם יד אחת) את המשחקים שעושים שימוש משמעותי ביותר מ1GB

הכי חשוב למשחקים זה כרטיס מסך זה קודם כל

אחר כך כל השאר

אבל מה שהכי משפיע זה הכרטיס

פורסם

DC לא עוזר למעבדי סוקט A

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים