עבור לתוכן

מסך LCD חדש

Featured Replies

פורסם

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו?

וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ?

אגב, אני חדש :)

פורסם

ה ASUS באמת מסך יפה... אבל לא חבל על 500 שקל אם אפשר להשיג סמסונג רחב עם ביצועים טובים לא פחות?

פורסם

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו?

וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ?

אגב, אני חדש :)

רוב המשחקים ניתן להפעיל על רזולוציה רחבה, ככה שלא תיהיה בעיה.

ומשחקים שלא ניתן להפעיל על רזולוציה רחבה, פשוט ימתחו על המסך... אבל מה שבטוח שכל המשחקים יעבדו.

ובכדי לחבר את המסך לממיר תצטרך לרכוש מתאם בין VGA\DVI לS.VIDEO\SCART

תלוי איזה יציאה יש בממיר שלך.

פורסם
  • מחבר

רוב המשחקים ניתן להפעיל על רזולוציה רחבה, ככה שלא תיהיה בעיה.

ומשחקים שלא ניתן להפעיל על רזולוציה רחבה, פשוט ימתחו על המסך... אבל מה שבטוח שכל המשחקים יעבדו.

ובכדי לחבר את המסך לממיר תצטרך לרכוש מתאם בין VGA\DVI לS.VIDEO\SCART

תלוי איזה יציאה יש בממיר שלך.

ממיר רגיל של יס הגדול....

כמה עולה בערך מתאם כזה? ומה האיכות שלו? עדיף לקנות כרטיס טלוויזיה?

ואם משחק נמתח על המסך , זה נורא? או שלא ממש מרגישים?

ולזה שמעל...כן שמתי לב אליו הבעיה היא אם הוא באמת משתווה לASUS ..לא מצאתי חנות שיש את שניהם בתצוגה כך שאני יוכל להשוות אני רק יודע שב2 חנויות שבדקתי הASUS לקח כל מסך בתצוגה בקלות!

תודה רבה רבה על העזרה כולם!

פורסם

הביקורות על איכות הצג של הASUS פושרות מאוד... אני בכלל לא בטוח שהוא יותר טוב מהסמסונג.

פורסם
  • מחבר

הביקורות על איכות הצג של הASUS פושרות מאוד... אני בכלל לא בטוח שהוא יותר טוב מהסמסונג.

רק מי שראה את הASUS בתצוגה יכול להבין על מה אני מדבר, הצבעים שלו פשוט הרבה יותר חיים מכל מסך אחר...ויש לו גם כמה פיצ'רים מעניינים כמו הכפתורי לחיצה(למרות ששלחוץ עליהם זה משימה בלתי אפשרית) וגם את הPIVOT שאני עדיין לא יודע איך זה עוזר..

נראה לי שאני יילך עליו וזהו..

למישהו יש תשובות לשאלות למעלה?

פורסם

הצבעים שלו נראים לך יותר חיים כי יש לו מסך מבריק... אם יש לך חלון גדול בחדר, זה הולך לעשות לך בעיות.

פורסם
  • מחבר

הצבעים שלו נראים לך יותר חיים כי יש לו מסך מבריק... אם יש לך חלון גדול בחדר, זה הולך לעשות לך בעיות.

כן, הגיוני....

אבל התריסים אצלי כמעט תמיד סגורים לגמרי רק פתח קטן לאור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים