עבור לתוכן

Geforce 6800GS VS X800GTO - AGP

Featured Replies

פורסם

אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם?

דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?.

ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס):

CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz;

* GPU: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X800GTO (SM 2.0);

* RAM: 768MB/1GB on Windows Vista;

* HDD: 6GB;

* Internet: 256k+;

* Optical Drive: DVD;

* Software: DirectX 9.0c with Windows XP.

[ http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=754498 ]

מה הקטע הדפוק הזה? מעל ג'יפורס 6600 או מעל ראדאון x800gto ה-GTO הוא לא כמעט פי 2 מה-6600?!

למישהו יש מושג למה?

תודה רבה לעזורים.

פורסם

הדרישות של המשחק גם ככה לא רשמיות.

וזה גיימר, מה אתה מצפה.

אכן 6800GS טוב יותר מה X800GTO, אבל גם יקר יותר.

אז אם אתה רוצה ויכול להרשות לעצמך 6800GS אז מומלץ :)

פורסם
  • מחבר

הדרישות של המשחק גם ככה לא רשמיות.

וזה גיימר, מה אתה מצפה.

אכן 6800GS טוב יותר מה X800GTO, אבל גם יקר יותר.

אז אם אתה רוצה ויכול להרשות לעצמך 6800GS אז מומלץ :)

חחחח לא רק גיימר:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194870.0

ובקשר לתשובה, עד כמה שווה לי להוסיף, זה שהוא יותר טוב אני יודע לא בשביל זה רשמתי את הדיון.

רשמתי אותו בגלל שכל מי שנותן תקציב של 1000 ש"ח ל-AGP ממליצים לו על ה-X800GTO כאשר במרחק של 100 ש"ח ככה +\- יש את ה-6800GS.

האם שווה להוסיף את ה-100-150 ש"ח האלה ולקנות את ה-6800GS במקום?, האם אני ארגיש שינוי משמעותי בין שני הכרטיסים? והכוונה במשמעותי זה לא 20 פריימים אבל כאילו שינוי שיהיה אפשר להבחין בו..

שוב תודה רבה :)

פורסם

7600G

כבר יצא דוד שלי קנה אותו בתילאנד ב 900 שח (256)

פורסם
  • מחבר

7600G

כבר יצא דוד שלי קנה אותו בתילאנד ב 900 שח (256)

אמא שלי עכשיו בתיאלנד עד יום ראשון, אבל אני לא רואה מהלך כ"כ חכם לקנות כרטיס מסך בחו"ל, במיוחד אחרי הנסיון העשיר שלי עם כרטיסי מסך (שרפתי דיי הרבה). חוץ מזה שזו לא המדינה הכי אמינה אלה מסוג הדברים שהאחריות מאוד חשובה לי..

ואם הוא עולה בתילאנד 900 ש"ח אני כבר לא מתכוון בכלל לטרוח לחכות ולבדוק כמה הוא יעלה בארץ.

פורסם

דוד שלי קונה הרבה חלקים בתאילאנד וכולם היו טובים ובלי בעיות

פורסם

אמא שלי עכשיו בתיאלנד עד יום ראשון, אבל אני לא רואה מהלך כ"כ חכם לקנות כרטיס מסך בחו"ל, במיוחד אחרי הנסיון העשיר שלי עם כרטיסי מסך (שרפתי דיי הרבה). חוץ מזה שזו לא המדינה הכי אמינה אלה מסוג הדברים שהאחריות מאוד חשובה לי..

ואם הוא עולה בתילאנד 900 ש"ח אני כבר לא מתכוון בכלל לטרוח לחכות ולבדוק כמה הוא יעלה בארץ.

אחרי שרואים את המחירים זה כבר בלתי אפשרי לא לקנות שם... :screwy:

פורסם

לי אישית הייתה אותה דילמה,

העדפתי את ה6800GS , אבל אז יצא ה7800GS שהוא חזק ממנו בצורה משמעותית וההבדל מחירים בינהם היום הוא לא גדול

אני הייתי הולך על EVGA 6800GS - בנועה הוא עולה 1400 שקל ,

אם אני לא טועה ה7800GS עולה היום בסביבות ה 1600

אם אני טועה תקנו אותי

פורסם

לי אישית הייתה אותה דילמה,

העדפתי את ה6800GS , אבל אז יצא ה7800GS שהוא חזק ממנו בצורה משמעותית וההבדל מחירים בינהם היום הוא לא גדול

אני הייתי הולך על EVGA 6800GS - בנועה הוא עולה 1400 שקל ,

אם אני לא טועה ה7800GS עולה היום בסביבות ה 1600

אם אני טועה תקנו אותי

משמעותית זה לא כ"כ נכון להגיד, הוא חזק מימנו אבל אני גם יש לי מעבד 2.8 ג'יגה פרסקוט עם ג'יגה זיכרון כך שזה דיי יהיה לו צוואר בקבוק.

חוץ מזה מדובר רק בכרטיס מסך בסופו של דבר ל-AGP אחרי הכרטיס הזה אני לא הולך לעשות עוד שום שדרוג למחשב..

ד"א EVGA 7800GS עולה ב-KSP כ-1490 ש"ח

palit 6800gs עולה בסיבות ה-1100 ש"ח ככה.

הבדל של 400 ש"ח.

פורסם

כי זה PALIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים