פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כעקרון כן.לפעמים גם בחודש קרבי, יש גיוסים לא קרביים אז זה לא מחייב. אבל רוב הגיוסים בנובמבר הם אכן קרביים.בהצלחה.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר כעקרון כן.לפעמים גם בחודש קרבי, יש גיוסים לא קרביים אז זה לא מחייב. אבל רוב הגיוסים בנובמבר הם אכן קרביים.בהצלחה.יש לי פרופיל 72 ביקשתי תותחנים נקווה שיתחשבויש מצב נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר עד שיש מישהו שאשכרה רוצה להכנס לתותחנים אתה באמת חושב שיגידו לו לא? האמת לא יודע מה כול כך רע בתותחנים
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לפי מה שהבנתי יציאות מחורבנות.בכל מקרה עם קיבלת 19 בנובמבר זה קרבי.אני רוצה לוחם איסוף או סטילים.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר אז רגע לא הבנתי אין מושג בשום דבר שקשור לצבא אם יש לי פרופיל 72 וקיבלתי גיוס קרבי אז זה אומר ? איזה יחידה קרבית ( שיריון,תותחנים) אחת מאלה? או משהו אחר? ???
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים שריון = סרדין בפחית שימורים לא ממוגנת בשיטתותחנים = סרדין בפחית שימורים שהורסת את השמיעה.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים עד שיש מישהו שאשכרה רוצה להכנס לתותחנים אתה באמת חושב שיגידו לו לא? תכלס
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הצעה שלי תנסה לסטילים, היום שלחתי להם מכתב שאני רוצה זימון למיונים והם שלחו לי.מה שמוזר שעברתי את המיונים של החובלים\צוללות שנחשבים לקשים יותר בחיל הים ואני עדיין צריך לעבור את המיונים של הסטילים.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לחתום קבע זה לא מתאים לי, יש אנשים שמתאים להם, אבל אני רוצה שירות מעניין וקצר, בלי קריירה צבאית לאחר ה-3 שנות סדיר שלי.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לפי מה שהבנתי יציאות מחורבנות.בכל מקרה עם קיבלת 19 בנובמבר זה קרבי.אני רוצה לוחם איסוף או סטילים.אתה אומר לו שתותחנים זה יציאות גרועות וממליץ על סטילים? עד שתהיה סמל אתה עשה 21 14 21 14
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אבל אחרי זה אני יוצא יומיות הביתה... קרוב לבית...ואני רוצה יותר לוחם איסוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.