פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים כמו שהבנתי ושמעתי SIS הם די טובים כל עוד אתה לא עושה OCפשוט אין להם נעילה לAGP\PCI
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים ברמת העקרון אני לא הייתי קונה את הלוחות שלהם !מכל הסיבות - 1. באותו מחיר מקבלים לוח עם יותר פיצרים ויכולות אובר קלוק.
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים היו לי 2 לוחות שלהם והם פשוט גרועים, לא יציבים בכלל.אבל אני חייב לציין דגם אחד שלהם שהוא מעולה וגם יכולות ה-OC שלו מעולות,ה-ASUS P4S333M, הוא מצויין, והמחיר עוד יותר.
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים אם אתה מחפש ביצועים מקסימליים + אוברקלוק מועיל אז VIAאם אתה מחפש משהו שיעשה את העבודה בזול -זה SIS
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים בOC אינטל טובה יותר.יאירללוחות של אינטל אין אפשרויות אוברקלוקוחוץ מזה מדברים פה על צ'יפסטים ולא על לוחות או מעבדים..
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים בOC אינטל טובה יותר.יאירללוחות של אינטל אין אפשרויות אוברקלוקוחוץ מזה מדברים פה על צ'יפסטים ולא על לוחות או מעבדים..למה אתה ישר מתנפל? הוא גם דיבר על הצ'יפסטים של אינטל,שעל הלוחות שיש אותם (שהלוח עצמו לא של אינטל), יש יכולותהמהרה גבוהות במיוחד.דוגמא: ASUS P4B533E
פורסם 2002 באוקטובר 1823 שנים בOC אינטל טובה יותר.יאירללוחות של אינטל אין אפשרויות אוברקלוקוחוץ מזה מדברים פה על צ'יפסטים ולא על לוחות או מעבדים..למה אתה ישר מתנפל? הוא גם דיבר על הצ'יפסטים של אינטל,שעל הלוחות שיש אותם (שהלוח עצמו לא של אינטל), יש יכולותהמהרה גבוהות במיוחד.דוגמא: ASUS P4B533Eנכון, (התכוונתי לצ'יפים)והלוחות של אביט+שבב של אניטל= מעולים לOC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.