עבור לתוכן

הסרת משחה טרמית בעזרת סכין גילוף

Featured Replies

פורסם

היי! האם ניתן להסיר משחה טרמית מעל המעבד ומעל הגוף קירור בעזרת סקרייפר (סכין גילוף) או שקיים חשש לפגיעה במעבד?

תודה!

פורסם

למה לקחת את הסיכון שבלפצוע את המעבד ולא להשתמש בדרך יותר יעילה? כמו אלכוהול למשל.

פורסם
  • מחבר

משום שהתייאשתי לבצע ניקיון עם אלכוהול וצמר גפן. קיימת שכבה על המעבד,תמהתי האם אוכל להסיר שכבה ראשונית עם סקרייפר ולאחר מכן עם אלכוהול וצמר גפן.

האם קיימת סכנה?

תודה!

פורסם

כנראה פד טרמי.

איזה מעבד יש לך? יש עליו את גוף הקירור הגדול והמרובע, או שהליבה עצמה חשופה?

פורסם
  • מחבר

גוף קירור גדול מרובע. מעבד 3000 סוקט 775. לא נראה לי שהליהה חשופה אני צודק ע"פ התיאור? כיצד נראה מעבד עם ליבה חשופה?

תודה!

פורסם

במידה ואין חשיפה של הDie (מעבד בעל IHS), אפשר לבצע "גירוד" של המשחה התרמית, אך זכור השריטות רק ימנעו העברה חלקה של חום.

פורסם

העצה שלי היא להשתמש ב-Arctic Clean (יש אפילו בריח לימון!)

עושה את העבודה יופי יופי בלי להתאמץ

פורסם
  • מחבר

כיצד נראה מעבד עם ליבה חשופה?

תודה

פורסם

מעבד עם ליבה חשופה (למטה) מול מעבד עם גוף קירור אינטגרלי (למעלה):

processor%20markings.gif

פורסם

העצה שלי היא להשתמש ב-Arctic Clean (יש אפילו בריח לימון!)

עושה את העבודה יופי יופי בלי להתאמץ

אני אישית משתמש ב-LABELCLENCE ובאלכוהול מזוקק 70% (לא ספירט סליציל! לא החומר של החצ'קונים! תעשו טובה למעבד שלכם)

שני החומרים האלה עולים חצי מ-Arctic Clean, אלכוהול 15 ש"ח בכל בית מרקחת.... ויספקו לך מספיק חומר כדי להוריד גריז טרמי לכל החיים מהמעבדים שלך.

:D

במידה ונמאס לך לגרד סיבים של צמר גפן מהמעבד, עצתי היא שתתאזר בסבלנות ותשמש במקל לאוזניים (אבל לא מהסוג של Q-TIP, הם מתפרקים :P).

תטבול אותו באלכוהול, תעביר ביסודיות מעל המעבד, תנגב עם נייר מגבת עדין.

תחזור על התהליך פעמיים שלוש עם מקל נקי...

וזה הכל!

פורסם

אני אישית משתמש ב-LABELCLENCE ובאלכוהול מזוקק 70% (לא ספירט סליציל! לא החומר של החצ'קונים! תעשו טובה למעבד שלכם)

שני החומרים האלה עולים חצי מ-Arctic Clean, אלכוהול 15 ש"ח בכל בית מרקחת.... ויספקו לך מספיק חומר כדי להוריד גריז טרמי לכל החיים מהמעבדים שלך.

:D

במידה ונמאס לך לגרד סיבים של צמר גפן מהמעבד, עצתי היא שתתאזר בסבלנות ותשמש במקל לאוזניים (אבל לא מהסוג של Q-TIP, הם מתפרקים :P).

תטבול אותו באלכוהול, תעביר ביסודיות מעל המעבד, תנגב עם נייר מגבת עדין.

תחזור על התהליך פעמיים שלוש עם מקל נקי...

וזה הכל!

אתנול נחשב זול למדי. :)

עם אתנול לא ישארו "סיבים של צמר גפן", מדובר בניגוב חלק ויעיל.

פורסם

Arctic Clean

צריך רק לשים טיפות על המעבד ולתת לו כמה דקות לעבוד

אחרי זה לעבור עם נייר טואלט או צמר גפן או משהו

יותר קל מקיסמי אוזניים ושאר דברים

תודה לאל שאני משתמש רק ב-AS5 וב-MX1, אני אפילו לא צריך אלכוהול זה יוצא רק עם ניגוב קל בנייר טואלט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים