עבור לתוכן

משהו *לגמרי* לא הגיוני ב-OC.... תראו בעצמכם

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים...

אז ככה:

המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. ;)

על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר :cool2:

השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. >:(

בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח).

לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[

המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\

במידה ואתם משוכנעים שזה מתח, אני לא אעלה יותר על קירור אוויר עד שהגז יגיע. :)

מה אתם אומרים? :P

תודה מראש לעוזרים! :D

פורסם

מתח... לא היית צריך לשאול אתה יודע מה הבעיה...

:xyxthumbs:

פורסם

מה שכן בשביל אוויר זה מאוד מכובד.. יש לך שם צ'יפ לא רע בכלל ואני מקווה שתגיע לגדולות עם הגז.

פורסם

עד כמה שאני יודע ל550 אין בכלל מכפלה פתוחה ככה שאני לא מבין מה עשית בכלל.

"בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח)."

מאיזו בדיקה ? 258 זה אפילו מתחת למהירות שהוא עובד בסטוק.

מה הטמפ' ? חשבת על זה ? על מתח סטוק 4.4 זה ממש יפה אבל לא אמרת אם הוא יציב וכנראה שלא..

פורסם

258 זה אפילו מתחת למהירות שהוא עובד בסטוק.

פנטיום 4 לא אמורים לעבוד בבאס של 200?

פורסם

הוא דיבר על הזיכרונות

שהסטוק שלהם זה 266.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני יודע ל550 אין בכלל מכפלה פתוחה ככה שאני לא מבין מה עשית בכלל.

"בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533)' date=' אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח)."

[b']מאיזו בדיקה ? 258 זה אפילו מתחת למהירות שהוא עובד בסטוק.

מה הטמפ' ? חשבת על זה ? על מתח סטוק 4.4 זה ממש יפה אבל לא אמרת אם הוא יציב וכנראה שלא..

ידידי הזקן, אני יודע טוב מאוד שאין מכפלה פתוחה ב-550.... Oo

אתה מזוזמן לבדוק באינטרנט, לגבי הלוח שלי, קיימת אופציה לשתי מכפלןת- 14 או 17, לבחירה מהביוס.

לגבי הבדיקה, באותה מכה שהורדתי ל-14 העליתי את הFSB עד 285 במחלק 1:1, מה שנותן 570 אפקטיבי, והזכרון לא קרטע אפילו לא קצת, וזה היה על מתח סטוק, ובוודאי לא הקצה שלו.

טמפ' 55 במאמץ אחרי חצי שעה... יציב כמו סלע.

מתח... לא היית צריך לשאול אתה יודע מה הבעיה...

:xyxthumbs:

הממ.. אני באמת מקווה שזה העניין..

אם תחפש בגוגל pentium 550 world record תמצא ת'רד שבו האיש גם העלה למתח 1.6 (על אוויר לטענתו @_@) וגם הגיע ל-4.1 במכפלה 14, תדר 298 לטענתו.

פורסם

תעלה מתח כבר!!!

מקסימום יתחמם לך קצת אז תחזיר לסטוק זה לא שהוא יגיע למאה מעלות בדקה 60 70 לא משהו קריטי

רק שנדע שזו הבעיה שלך ואני אוכל לישון בשקט

פורסם
  • מחבר

שחר, עדכנתי אותך במסנג'ר

כל מי שהוא לא שחר,

ניסיתי מתח 1.6, אין שינוי

במתח 1.4 מחלק 14 הגעתי ל-272 באס בריקוד קליל,

ככה שנשארו, על פי הגדרת שחר, שלוש אפשרויות:

המעבד,

הספק,

או אני.

הכי סביר זו האפשרות השלישית, ובמידה ולא, אני אנסה לשלב שני ספקי כוח (יש על זה ת'רד נפרד :P) בשביל לקבל בוסט למתח.

פורסם

אני אמרתי המעבד הזיכרון או אתה אבל לא חשוב :cool2:

פורסם

נו יאללהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

תגזגז כבר

למה אתה מחכה?

יום שישי מלחמה @$#%$^%&^*^&%^$%#$#!@$%^&*^I

פורסם

שמתי לב שאנשים פה מתיחסים לSingle Stage כ"קירור האולטימטיבי", וששימוש בו מאפשר האצה חופשית.

לכן אני מניח שרובכם לא השתמשתם בSingle Stage (או מערכת בעלת מספר שלבים), כי למרות הטמפ' הקיצונית מדובר בעזר מוגבל.

בכל הנוגע למגבלות הקשורות למתח ו/או טמפ' יש עדיפות לקירור טיפה יותר סולידי בעל מעבר טמפ' יציב וקבוע, כמו DI או LN2 בניגוד לSingle Stage.

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי המעבד הזיכרון או אתה אבל לא חשוב :cool2:

סיכמנו שזה לא יכול להיות הזכרון... :P

נו יאללהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

תגזגז כבר

למה אתה מחכה?

יום שישי מלחמה @$#%$^%&^*^&%^$%#$#!@$%^&*^I

אני מחכה לך ולחן!!

עדכונים ב-PM בלבד, בבקשה

שמתי לב שאנשים פה מתיחסים לSingle Stage כ"קירור האולטימטיבי", וששימוש בו מאפשר האצה חופשית.

לכן אני מניח שרובכם לא השתמשתם בSingle Stage (או מערכת בעלת מספר שלבים), כי למרות הטמפ' הקיצונית מדובר בעזר מוגבל.

בכל הנוגע למגבלות הקשורות למתח ו/או טמפ' יש עדיפות לקירור טיפה יותר סולידי בעל מעבר טמפ' יציב וקבוע, כמו DI או LN2 בניגוד לSingle Stage.

שוסטר, אף אחד לא מדבר על SS כעל קירור אולטימטיבי. אפילו LN2 הוא לא קירור אולטימטיבי, ולגבי ההצעה שלך ל-DICE או LN2, זה טירוף מוחלט בשביל מערכת 24/7. אתה צריך משאית של קרח יבש.

דבר שני, יש לי לא פחות משני מדחסים מיותרים נוספים. אחרי שה-SS יהיה גמור ואולי אם יהיה לי עוד תקציב, תצפה להפתעות.

פורסם

סיכמנו שזה לא יכול להיות הזכרון... :P

אני מחכה לך ולחן!!

עדכונים ב-PM בלבד, בבקשה

שוסטר, אף אחד לא מדבר על SS כעל קירור אולטימטיבי. אפילו LN2 הוא לא קירור אולטימטיבי, ולגבי ההצעה שלך ל-DICE או LN2, זה טירוף מוחלט בשביל מערכת 24/7. אתה צריך משאית של קרח יבש.

דבר שני, יש לי לא פחות משני מדחסים מיותרים נוספים. אחרי שה-SS יהיה גמור ואולי אם יהיה לי עוד תקציב, תצפה להפתעות.

הSingle Stage שלך משמש כקירור 24/7? :-\

פורסם

שמתי לב שאנשים פה מתיחסים לSingle Stage כ"קירור האולטימטיבי"' date=' וששימוש בו מאפשר האצה חופשית.

[/quote']

כך אמר האדם, שיכול לזכות בתחרות הדימיון הפורה בפסטיבל מספרי הסיפורים

עומרי, תייעץ ל"חברות הגדולות שלך" ולא לי, אני יודע מה אני עושה, ותאמת, כבר נמאס לי מכל התגובות שלך,

גם פה, גם בהוסטס(כך תגיד המערכת גז ש"בנית" נכון?)

אני מחכה לך ולחן!!

עדכונים ב-PM בלבד, בבקשה

רגע, אז אסור לי לספר שאנחנו נפגשים ביום **/* וברתכים ב*** ושלוש ימים אחריי אנחנו לוקחים את המערכות?

סתם סתם

כנס לאייסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים