עבור לתוכן

המחשב נידלק כשמפעילים נורת פלורסנט

Featured Replies

פורסם

???

יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים

יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP

מעבד AMD1800

מי שהוא יודע מה הפתרון?

פורסם

פפפחחחחחחחחח........... :)

לא ראיתי דבר כזה אף פעם.....

אני אנסה לברר.....

זה בטח בעיה בספק או במתג.....

תנסה להחילף את הספק....רק כדי לראות אם זה משנה משהו....

פורסם

עכשיו זו תופעה מגניבה ואפילו לא צריך שלט רטלני ביותר.

בקיצור הבעיה רוב הסיכויים בחשמל בבית שלך או אפילו של הבלוק או אם אתה גר בבית קרקע אז בפאזה המשותפת שלכם.

תבדוק אם שי לך הפרעות בבית למשל כשאתה שומע מוזיקה ומדליקים כל מיני מתגים בבית שיש מין רישרוש ברמקול אם יש תופעות מוזרות כאלו או אחרות תזמין חשמלאי.

לפי דעתי המחשב תקין.

ובכללי זה דיינחמד תעשה שיתוף אינטרנט עם השכן והוא ידליק את המחשב שלך מהביתולא יציק לך. ;) ;) ;)

פורסם

אולי זה בעיה בשקע (מחובר לתשתית של הבניין) תנסה להכניס את השקע של המחשב במקום אחר

פורסם

LOL!!!! :lol: :lol: :lol:

יכול להיות שהבעיה היא בספק כח.

פורסם

זה יעבור לפורום של התופעות העל טבעיות ;)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה ,מצחיק מאוד

אבל אני הסתכסכתי עם חברה שלי בגלל שהוא נדלק באמצע הלילה כל פעם שהשכן הולך לשרותים ומדליק את האור.

ועוד יש לי 2 מאווררים אז הרעש כפול.

וברצינות

הבנתי שיש לזה פתרון BIOS אם משהו יודע על זה משהו אשמח מאוד מאוד לדעת.

תודה

פורסם

כנראה שתשתית החשמל בדירה/בית/אזור לא משהו כלומר יש איפשהו בחשמל שלך מגע עם תשתית של השכן

כלומר או שהוא גונב ממך חשמל או שאתה ממנו או שזה איזה תקלה משונה

בקיצר תבדוק קודם את השקעים בבית... לא עוזר? צלצל לחברת חשמל זה יכול להיות רציני

פורסם

במקרה יש לך מודם 56K?

אם כן, אני רק מנחש שזה בגלל זה

תנסה לכבות את WAKE ON RING\LAN בביוס

התאוריה שלי:

בהדלקת הפלורסנט כנראה נוצר "רעש" (כמו שאתה אומר, גם השכנים מדליקים פלורסנט והוא נדלק) והרעש עובר לחוטי טלפון לדוגמא, ובגלל שWAKE ON RING מופעל, המחשב מפעיל את עצמו מזיהוי אות בקו הטלפון. לדוגמא למשל אפשר לשמוע את ה"רעש" במערכת סטריאו כשמפעילים פלורסנט... (זאת רק תאוריה שלי על המקרה... אל תתנפלו אלי... ;D )

פורסם

WAKE ON LAN ?!

אבל זה אמור להיות כבל מסוכך וזה לא אמור להיגרם בגלל זה.

תחשבו על זה, נכנס לחדר, מדליק את האור, מוריד את המעיל והמחשב מופעל לשימוש..

פורסם

זו נשמעת האפשרות הסבירה ביותר.

"אבל אני הסתכסכתי עם חברה שלי בגלל שהוא נדלק באמצע הלילה כל פעם שהשכן הולך לשרותים ומדליק את האור"

מילא בפעם הראשנה, אבל למה לא להוציא אותו מהחשמל אחרי זה.

פורסם

טוב, ביררתי עם כמה מומחים,

הם אומרים שזה יכו להיות שני דברים...

אחד, הספק שלך לא תקין....אם הוא עדיין באחריות זו עילה להחליף אותו

זה יכול להיות בעיה ברשת החשמלית....אז אתה יכול לקנות מסנן להפרעות...אפשר להשיג את זה בכל חנות חשמל... :)

פורסם

יש לי את אותו לוח אם ואצלי כאשר מדליקים את המודם (אלקטל) המחשב נדלק לבן דוד שלי יש גם את הלוח הזה ואצלו הוא נדלק ספונטנית באמצע הלילה כנראה שהלוח רגיש להפרעות חשמליות יותר מהרגיל אצלי בסוף הוא התרגל לרעיון והפסיק אז אתה יכול לקוות ולנסות אל פסק שמספק זרם יותר יציב כי פלוריסנט צריך הרבה חשמל בהדלקה והנפילה יכולה להדליק אותו

פורסם

זה מאוד מוזר

מה שאני מציע בביוס של המחשב יש אופציה להדליק את המחשב ע"י לחיצה על המקלדת או כפתור

תשנה את האופציה לכפתור בלבד, יכול להיות שיש איזה בעיה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים