עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חברים צריך עזרה עים ראוטר לינוקס

Featured Replies

פורסם

הורדתי את Mandrake SNF 7.2-או בשמה המלא  Single Network Firewall הגדרתי את כל ההגדרות נכון לADSL (בדקתי מהלינוקס עצמו ויש פינג לאתרים והדפדפן LYNX גם עובד טוב-בלינוקס)אבל השיתוף של האינטרנט (עים מחשב עים מערכת הפעלה WINDOWS 98 לא SE )לא עובד --ככה הגדרתי בWINDOWS :  האיפי 192.169.1.2 ה SUBNET MASK 255.255.255.0 ו DEFAULT GATEWAY :192.168 .1.10 עכשיו לא הישתמשתי בDHCP ולא ב PROXY -אין לי פינג לאתרים מוינדווס והאינטרנט לא פועל-מישהוא יודע מה הבעיה??תודה

פורסם

הצלחת להתקין ADSL?, יפה מאוד (קראת את מה שכתבתי פה בפורום? ;))

עכשיו לשאלתך... אם תנסה לעשות פינג מהווינ' ללינ' או ליהפך תגלה שאתה לא יכול, ולמה? ..

תשנה את ה IP בווינ' ל ?.192.168.1 כאשר ה "?" הוא כל מספר בין 1 ל 254 חוץ מזה של הלינ' ואז תנסה.

:hat:

פורסם
  • מחבר
cwm30.gif כן קראתי מה שרשמתה בפורום וזה עזר לי בתהליך ההתקנה של ה ADSL -תודה על ההסבר --את שיתוף האינטרנט היצלחתי לסדר (הבעיה היתה שלא רשמתי HOST ו DNS )אבל עכשיו זה פועל מצויין -שיתוף טוב ומהיר -אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת--אני רוצה לסדר שהמחשב יתחבר אוטמתי לאינטרנט איך שהוא עולה ויבדוק נגיד כל 5 דקות עים הוא מחובר (המחשב הזה נותן אינטרנט לשאר המחשבים בבית אבל מאיפה אחותי הקטנה יודעת איך להיתחבר בלינוקס חחח -בישביל זה אני צריך את זה שהכל יהיה אוטומתי ולא יהיה צריך לגעת בו)-תירשום עים יש לך רעיון תודה
פורסם

אמם... מוזר, עם המודם זה עושה בדיוק את זה, מתחבר בהפעלה, ובודק כל הזמן...

שאלה: עם ה ADSL זה מתנתק?

פורסם

נשמע מעניין הלינוקס ראוטר הזה... :jump:.

מה שמעניין אותי זה איך בדיוק אני דואג שה IP של מחשב ה לינוקס (שזה בעצם הIP האמיתי של המערכת כולה) יפורסם בשירותים כמו Myip.org או כל שירות DNS דינמי אחר ? בווינדוס, להזכירכם , יש את DynDS שעושה עבודה טובה במיוחד.

תודה

:smilyDJ:

פורסם
  • מחבר

לא זה לא מיתנתק לי אבל כל הפעלה עים אני רוצה להיתחבר אני ניכנס כ ROOT רושם :ifconig eth1 10.200.1.1 netmask 255.0.0.0 mtu 1500 ואז אני ניכנס לתקיה PPTP ומפעיל את ./connection אז רציתי שזה יעשה את זה אוטמתי איך שהמחשב עולה -ויבדוק עים זה מחובר כל 5 דקות למיקרה שיש ניתוק בטעות

פורסם
מה שמעניין אותי זה איך בדיוק אני דואג שה IP של מחשב ה לינוקס (שזה בעצם הIP האמיתי של המערכת כולה) יפורסם בשירותים כמו Myip.org או כל שירות DNS דינמי אחר ?

יש מספיק תוכנות לזה ללינ', אפילו נדמה לי שאחת מהם מגיעה איתו (כלומר עם ה SNF 7.2).

פורסם

לא זה לא מיתנתק לי אבל כל הפעלה עים אני רוצה להיתחבר אני ניכנס כ ROOT רושם :ifconig eth1 10.200.1.1 netmask 255.0.0.0 mtu 1500 ואז אני ניכנס לתקיה PPTP ומפעיל את ./connection

ממש זוועה...

• אתה יכול להכין סקריפט שיעלה עם המחשף.
  • עכשיו (משעשיתי את זה ;)) אני משוכנע שאפשר לעשות את זה עם ההגדרות הגראפיות של המאנדרייק:
    • שאלה: אם אתה סתם רושם PPTP זה רושם 1.0.2?, אם כן זה לא טוב. תשים את ה PPTP המקומפל החדש במקום הישן (שנמצא, לזכרוני, ב usr/bin/).
    • עכשיו תשנה את האופציות של ה ADSL בתפריט של ה SNF כפי שהסברתי כאן, מאחר וזה לא בדיוק זהה ל 8.1 תאלץ לשחק עם זה קצת, אבל זו לא הבעיה - וזו תחושת הישג יפה מאוד כשאתה מצליח להפעיל את ה ADSL של בזק (למרות כל מאמציהם למנוע בעדך) דרך התפריט הסטנדרטי של מאנדרייק...

בהצלחה, אם יש לך שאלה לגבי סקריפט, שאל. :hat:

פורסם
  • מחבר

ראיתי שרשמתה שהקובץ PPTP נימצא ב usr/bin/ האם אתה בטוח שהוא שם? כי אני רוצה לנסות להחליף אותו בחדש יותר -אוליי זה יעזור

פורסם

אל תנסה - תחליף, וכן הוא שם (בדקתי עכשיו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.