עבור לתוכן

מה ההבדל בין DS4 לDQ6 שווה 50$ הפרש?

Featured Replies

פורסם

GA-965P-DS4

VS

GA-965P-DQ6

פורסם

לצורך?

בתקציב?

פורסם
  • מחבר

לצורך משחקים/עריכת וידאו + OC עתידי אפשרי

יבוא עם 2 ג'יגה זיכרון 667 וE6400 או E6300

פורסם

אז תיקח את DS4 עם 2 ג'יגה זיכרונות במהירות 800, וזה יתן לך אפשרות אוברקלוק יותר טוב, וגם קצת ביצועים.

פורסם

אגב, עדיין לא הצלחתי להבין את ההבדל בין ה-DS3 ל-DS4. ה-DS3 קיבל ביקורות מצויינות ואנשים לקחו אותו מאוד רחוק מבחינת OC.

פחות שומעים על ה-DS4. ההבדל היחיד שהצלחתי לזהות הוא מערכת הקירור לצ'יפסט. זה אמור לתת OC יותר טוב, אבל אני חושב שיש מי שטוען שה-DS3 עדיין יותר טוב ממנו, או לפחות משתווה לו.

אני לקחתי את ה-DS3 כדי להגיע לבאס של 410. מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

הDS4 בא עם שני חריצים של PCI EXPRESS

הכנה ל 2 כ.מסך

את הDQ עוד לא פיענחתי

פורסם

אוקי - פיצ'רים שאין לי בהם צורך.

אבל בכל זאת, בנוגע לקירור של הצ'יפסט. על פניו נראה כאילו הוא לא כל כך יעיל, ואולי אפילו גורע מהאפשרות ל-OC. מה דעתכם על ההבדל הזה?

והאם לדעתכם ניתן להגיע ל-410 עם ה-DS3?

פורסם

והאם לדעתכם ניתן להגיע ל-410 עם ה-DS3?

לפי מה ששמעתי אפשר להגיע איתו ל-450 יציב כמו אבן.

פורסם

אני קראתי 480, אז בכל מקרה נראה לי ש-410 זה בשבילו משחק ילדים.

האם יש מצב להגיע ל-450, או אפילו 480 עם זכרונות 800? אני לא מצליח לסדר את המחלק.

למישהו יש הצעה?

פורסם

אני קראתי 480, אז בכל מקרה נראה לי ש-410 זה בשבילו משחק ילדים.

האם יש מצב להגיע ל-450, או אפילו 480 עם זכרונות 800? אני לא מצליח לסדר את המחלק.

למישהו יש הצעה?

גם אני קראתי איפה שהוא 480, אבל לא הייתי בטוח, חוץ מזה שזה נישמע כמעט בלתי אפשרי...

ההצעה שלי, תפנה לפורום אברקלוק, עם תמונות של CPU-Z של מעבד, זיכרונות, ולוח אם.

פורסם

החלוקה כאן לפורומים היא מאוד שברירית. אם מדברים על לוחות אם ומעבדים אז בחלק גדול מהמקרים מדברים על OC שלהם. בואו נישאר כאן בינתיים, אם לא אכפת לכם :)

בלתי אפשרי זה מושג יחסי :)

זו הסיבה שבביקורות כל כך התלהבו מהתוצאה הזו. היא יוצאת דופן, אין ספק. ההנחה שלי היא שגם אם למספר הזה הגיעו ב"תנאי מעבדה", אז אני מניח שבבית אני אצליח בכל מקרה להגיע ל-410, שנשמע פחות שאפתני ויותר אפשרי.

ביום רביעי מגיע המחשב ( :jump:), אני אעדכן עם התוצאות.

פורסם

אני יודע שזה לא פורום OC, אבל בכל זאת זה קשור לת'רד...

אם הלוח ייתן לי להאיץ ל-450 בלי בעיה, איך אני אסתדר עם הזכרונות? הרי לזכרונות VALUE של 800 יהיה קשה להגיע ל-900. עד כמה לדעתכם ניתן יהיה לדחוף אותם? והאם ניתן יהיה לסדר את המחלק ככה שיהיה בסביבות 800?

פורסם

השאלה, באיזה קירור....

מענין עד כמה אפשר להמהיר את הבאס עם BT רגיל?

כי אם אתה לא מסוגל להגיע לזה, בשביל מה לקנות לוח למהירויות כאלה?

פורסם

הלכתי על בטוח.

Compucase 6A21 שני מאווררים 120מ"מ

חוץ מזה - הכל סטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים