עבור לתוכן

עזרה בבחירת מארז

Featured Replies

פורסם

שלום , אני מחפש מארז בסביבות ה 350 שקל , בלי ספק כוח , עם זרימת אוויר מצויינת .. עם מאווררי 120 MM מקדימה ומאחורה מומלץ ... חשבתי על זה ?HEC Compucase CI-6A21 אבל אני לא יודע אם יש עוד משהו , אפשר עזרה ? שוב הדגש הוא זרימת אוויר מקסימלית , לא אכפת לי מהיופי בכלל ...

ועוד משהו , שמתי לב שכמעט כל המארזים באים עם חלון צד + מאורר בחלק השמאלי של המארז .... ז"א אם המארז פונה אליי אז החלון צד בצד שמאל ... ובגלל שהמבנה של החדר שלי לא מאפשר את זה אני צריך משהו עם חלון צד + מאורר ( אם זה יועיל לזרימת אויר .. לא חייב ) אבל בצד ימין של המארז :) תודה

( ואם אפשר .. בלי מראה חייזרי עם עיניים ולדים בכל מקום :screwy: )

פורסם

בתקציב הזה עבורך קימת סדרת ה COMPUCASE

6A19/21

פורסם

אין חלונות בצד ימין (מה אתה רוצה לראות? את ה-BackPlate של הלוח?)

יש Chieftechים שיש להם איוורור יותר חזק מ-2x 120MM ויש להם אפשרות ל-2 מאווררי 92 מ"מ בצד ימין

פורסם
  • מחבר

אין חלונות בצד ימין (מה אתה רוצה לראות? את ה-BackPlate של הלוח?)

יש Chieftechים שיש להם איוורור יותר חזק מ-2x 120MM ויש להם אפשרות ל-2 מאווררי 92 מ"מ בצד ימין

אולי לא הסברתי את עצמי טוב ... http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3503&k_id=&language=uk

כמו שאתה רואה בתמונות ה "חלון" עם המאוררים נמצא בצד שמאל ( מנקודת מבט של המארז מבחוץ פונה אלייך עם הפרונט ) ... והלוח שוכב על צד ימין כמו ברוב המארזים ..... אין משהו הפוך ? שהלוח ישכב על הצד השמאלי של המארז והמאוררים יהיו בצד ימין ? או שכולם בצד שמאל , כי אם זה המקרא אני לא יכול מארז עם קירור בצדדים כי יש לי קיר בצד שחוסם הכל , רק מצד ימין זה בסדר

פורסם

יש מעטים

בארץ ראיתי רק את ה-SilverStone TJ07 שהוא דיי יקר

פורסם

בעיקרון אלה עם החלון מימין מיועדים ברובם ל-BTX ממה שאני ראיתי, שזה אמור להחליף מתישהו את ה-ATX הקיים ומציע זרימת אויר משופרת,

ולכן כמה חברות כבר ייצרו מגשי לוחות מתהפכים או ערכות BTX שונות..

אבל באופן כללי זה נראה בעייתי טיפה להרכיב לוח ATX הפוך.. לא ראיתי מארז שמציע את זה

אבל אני יכול לטעות

שווה לחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים