עבור לתוכן

להמשיך או להתקפל ?

Featured Replies

פורסם

בראסמי זה לא מענין לי תביצים, חחח צבי ים בסכנת הכחדה LOL מה עם ההרוגים ? הפצעוים ? החטופים? האיום הממשי שבכול שנייה יכולים להשמיך לירות עלינו טילים?

פורסם

טעות

פורסם

או שאתה חי באופוריה, או פשוט קצת לא מעודכן.

1- החטופים לא הוחזרו, וחיזבאללה חזר לדרוש שחרור אסירים.

2- http://news.walla.co.il/?w=//958717

3- הכרה בינלאומית? אף אחד עדיין לא מכיר בגבול, השינוי היחיד שנעשה בגבול הוא שכנראה נפסיד את חוות שבעא

4- ראה 1

5- מה? o_O

המלחמה הזו הייתה כישלון גמור. שום מטרה לא הושגה. ההישג היחיד שלנו הוא 500 לוחמי חיזבאללה הרוגים, ואסון אקולוגי בים התיכון, מהסוג שכמותו לא נראה כבר מעל 50 שנה.

1. נכון, סעיף ששונה אחרי התגובה שלי.מהחזרתם ללחץ או"ם להחזרתם.

חבל אבל מציב את הבעיה לפתחו של האו"ם, מציב אותנו בעמדת יתרון לשלב הבא.

2. זו הפרה של ההסכם.נקודה, סימן קריאה.

3. חוות שבעא מענינות את התחת של אמא של נסראללה בלבד.ההסכם מציב גבול ברור ושטח מפורז.

4. במקור הדרישה היתה אסירים לבנונים בתמורה להפסקת הפגזת המוצבים בצפון, אחר כך ירדה להחלפת שבויים, היום הם נושא להסכם שלום כולל.אם זו לא התקדמות ,התקדמות מהי?

5. כן, יש עוד ענינים על הפרק חוץ מ"לפרק את הלבנונים".לבנון אינה הבעיה והחיזבאללה אינה בעיה לבנונית כלל.המלחמה היא כנגד אירן וכל השאר משחק בשטויות.

נסה לחשוב על האלטרנטיבה במקום לצעוק חמאס:

1. מלחמה כוללת, 400-500 הרוגים לכוחותיינו.

2. עוד 4000-5000 קטיושות לישובי הצפון (שזה בערך 100 הרוגים נוספים) .

3. פגיעה קטסטרופאלית בחיים בישראל, שלא לדבר על מכה כלכלית נוראה.

4. עלול גם להביא להגברת האנטישמיות בעולם והפנית גב של רוב מדינות העולם (מה שיהפוך את 3 לאסון).

וחוץ מזה, בסיפור הזה לא היינו במלחמת לבנון הראשונה? כבשנו, הצבנו ממשלת בובות פרו ישראלית, ישבנו 18 שנה בדרום לבנון עם מאות הרוגים והופ שוב אנחנו פה.

הגיע הזמן לנסות משהו חדש עם תמיכה בינלאומית, אף אחד לא חושב אפילו לרגע שהעניין הסתיים, הוא יסתיים בבת אחת אם תמצא דרך פרקטית להעלים את אירן ברגע.

פורסם

כולנו יודעים שהיום הוחלט באו"ם על הסכם הפסקת אש , שאני לא מתבייש להגיד מציב חרא תנאים לישראל (כוח רב לאומי ללא סמכויות אכיפה , חיזבאללה לא מנותק מנשקו - אפילו שזה בלתי אפשרי - החזרת חוות שבעה וגם לפי תגובות הצהלה של לבנון שרואה בהסכם הישג).

אז מה אתם אומרים , להסכים להסכם המשפיל הזה (לפי דעתי) או להמשיך ללחימה ?

מאופן כתיבת ההודעה הזו ניתן להבין שאני תומך בלהמשיך את המלחמה , אפילו אם לצערי ולצער כולנו זה אומר מוות של הרבה מחיילנו

יש להשמיד את האיום מה נקרא "חזבלה" (כן אני יודע שלא ככה רושמים), צריך להסביר להם שכשמתעסקים איתנו

לא פשוט נשב ונקבל את זה , ולא נחריב ואז נחליט באמצע שאנחנו מתקפלים, עושים משהו ומסיימים , לליטני !

(ושתבינו לפני המלחמה הזאת אני הייתי תומך עבודה - קדימה , כך שאין מה להגיד ימני קיצוני או מהסוג)

נ.ב : לא יודע איך עושים סקר , אז פשוט תוסיפו תגובות

איך אני אוהב את זה שאנשים מוכנים להקריב את החיים שלי למען מטרות מגוכחות

כנראה שלא הייתה שם בפנים ולא איבדת חברים שאתה מוכן להמשיך את הלחימה

את החיזבללה אתה לא יכול להשמיד לא משנה מה ,

אף אחד לא ישב וקיבל את זה החיזבללה ספג מכה קשה , לנו קשה להגיד שניצחנו בגלל האבדות כי לנו באמת אכפת אם מת לנו חייל

אני אישית רואה בזה ניצחון עם מחיר כבד ששילמנו ,

הקטיושות הפסיקו ,הלחימה הפסיקה , כוחתינו פרוסים עד לליטאני , זה שלא הצלחנו להחזיר את החיילים החטופים אי אפשר להגיד שזה כישלון כי הם כנראה לא היו באזור הלחימה וכרגע עם פעולה צבאית אתה לא יכול להחזיר אותם

השאלה מה באמת יקרה עם צבא לבנון והכוח הבין לאומי

אם החיזבללה ישוב לשבת על הגדרות כמו שהיה לפני אז אפשר להגיד שנכשלנו

פורסם

אז נכשלנו לפי מה שאמרת

פורסם

החיזבללה לא יושב על הגדרות

אני מזכיר לך שאנחנו עדיין פרוסים עד לליטאני

פורסם

הוא מציג ריבונות ליד הגדר וזה מה שחשוב-לא מה שיש אלא מה שחושבים שיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים