פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים שלום.אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555.ויש לי כמה שאלות.יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2.אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע?כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל.ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות.עכשיו:אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כרטיסי קול חדשים, ומצאתי 2 דגמים שנראו לי טוב, אבל יש לי כמה שאלות:הדגם הראשון הוא: X-Fi XtremeMusic Creativeוהדגם ה-2 הוא: Audigy 2 ZS Creative עכשיו, השאלות:קודם כל התקציב הוא עד 900 שקל.1. מה דעתכם על 2 הכרטיסים האלה?2. קראתי באתר ביקורת על הכרטיס הראשון, וחלק כתבו שהוא מעמיס על המחשב, לוקח הרבה זיכרון, מתקין תוכנות ברקע, ושצריך לפחות 1 GB זכרון (לי יש 512). שוב - תקנו אותי אם אני טועה. - האם זה נכון?3. אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול טוב ואיכותי, בתקציב של עד 900 שקל, כרטיס טוב לסרטים, מוזיקה ומשחקים, שלא צורם ושלא נעים כמו מה שיש לי כרגע - אשמח לשמוע.תודה מראש!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר X-Fi XtremeMusic Creative כרטיס מצוין קניה בטוחה עדיף בהרבה מהאודיגי קודם כל, תודה שענית. ומה עם מה שכתבתי על הביקרות שקראתי עליו? זה שהוא לוקח הרבה זיכרון, ושצריך 1GB זכרון וכל השאר? זה היה רק אצל אותו בן אדם במחשב אתה חושב? תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים היה לי פעם sblive 5.1 והיה לי חרא של סאונדעכשיו עם t7900 ו x-fi xtreme music הסאונד נקי גם בווליום גבוההכרטיס הזה לא לוקח 1GB זיכרון, אני בכלל לא חושב שצריך זיכרון לזה אם אתה לא טוען soundfontאתה התבלבלת עם זה שצריך מעבד עם לפחות 1ג'יגה הרץ, זה יש כמעט לכולם לא? לי יש p4 1.7, ואין בעיות
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים לפי דעתי לך על האודיגי 2 ZS הוא עולה היום זול יחסית פי 2 פחות מה X-FI שלפי דעתי לא מצדיק עדיין מחיר כזה גבוהתאמין לי תקבל צליל סופר נקי ויפה מהכרטיס הזה..שזכה בכל ה AWARDS שאפשר...ובעל תקן THX
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הבנאדם הולך לקנות אוזניות איכותיות של סנהייזר דגם HD555 ואתה אומר לו לקחת אודיג'י 2 ZS?תגיד לי אתה שמעת פעם את cmss3dheadphones שאתה מדבר? ועוד עם אוזניות כאלה חבל על הזמן
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים כן ל XI-Fi היו הרבה בעיות ועידכוני דרייברים מועטים ... אפילו כרטיסים הלכו כתוצאה מעידכונים דפוקים של Creative, אתם בטוחים שהכל הסתדר? שווה בדיקה מעמיקה כדי למנוע בכי אחרי הקניה. אני אישית לא קונה Xi-Fi לפני שאני מוודא שכל הבעיות נמוגו אבל Creative ללא ספק חארות, יש להם מונופול והם מנצלים אותו טוב טוב ...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני לא יודע תיקנו לא תיקנואבל אני יודע שיש לי את הגירסה של ההיטסינק ושאין לי שום בעיות ושום קראקלינג ומאז שיש לי את הכרטיס הזה הצליל שיוצא מהרמקולים שלי מעולהוגם כן כל הטכנולוגיותהנה עכשיו למשל אני עם אוזניות בגלל שזה 3 בלילה אבל אני יכול לשמוע בסראונד של 8 כיוונים? נכון שזה שזה עדיין רק סטריאו אבל המוח מפרש את זה בתור סראונדככה שלא משנה אם זה הגיוני או לא, אני יכול להיכנס למשחק ברשת לדוגמה bf2 או cod2 או cs:s מה שלא תרצוועדיין יש לי סראונד 8 כיוונים שלא רואה ממטר את ה"אוזניות סראונד"ובמוזיקה וסרטים.. קצת קשה להסביר אבל אפשר לשמוע כאילו הצלילים לא עומדים במקום אחד והם באים ממקומות שוניםדרך אגב הסראונד המדומה הזה תומך גם בגובה ומרחק, זאת אומרת שאם אני במשחק תלת מימדי כמו דום 3 למשל( משתמש עם הפאץ' האחרון בeax5) ויורים עלי טיל, אפקט הדופלר נותן לי לשמוע את הטיל זז לידי שאני בורח ממנו וגם אם הטיל בא ממקום גבוה אלי שאני במקום יותר נמוך אני גם שומע את זהאה שכחתי לצייןאם האוזניות ג'נריות ולא איכותיות (איכותיות, אני מתכוון לסדרת sennheiser hd למחשב כמו HD 201 ומעלה) אז הסראונד ישמע פחות אמיתי וגם זיהוי המרחק והגובה יהיה קשה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר אני לא יודע תיקנו לא תיקנואבל אני יודע שיש לי את הגירסה של ההיטסינק ושאין לי שום בעיות ושום קראקלינג ומאז שיש לי את הכרטיס הזה הצליל שיוצא מהרמקולים שלי מעולהוגם כן כל הטכנולוגיותהנה עכשיו למשל אני עם אוזניות בגלל שזה 3 בלילה אבל אני יכול לשמוע בסראונד של 8 כיוונים? נכון שזה שזה עדיין רק סטריאו אבל המוח מפרש את זה בתור סראונדככה שלא משנה אם זה הגיוני או לא, אני יכול להיכנס למשחק ברשת לדוגמה bf2 או cod2 או cs:s מה שלא תרצוועדיין יש לי סראונד 8 כיוונים שלא רואה ממטר את ה"אוזניות סראונד"ובמוזיקה וסרטים.. קצת קשה להסביר אבל אפשר לשמוע כאילו הצלילים לא עומדים במקום אחד והם באים ממקומות שוניםדרך אגב הסראונד המדומה הזה תומך גם בגובה ומרחק, זאת אומרת שאם אני במשחק תלת מימדי כמו דום 3 למשל( משתמש עם הפאץ' האחרון בeax5) ויורים עלי טיל, אפקט הדופלר נותן לי לשמוע את הטיל זז לידי שאני בורח ממנו וגם אם הטיל בא ממקום גבוה אלי שאני במקום יותר נמוך אני גם שומע את זהאה שכחתי לצייןאם האוזניות ג'נריות ולא איכותיות (איכותיות, אני מתכוון לסדרת sennheiser hd למחשב כמו HD 201 ומעלה) אז הסראונד ישמע פחות אמיתי וגם זיהוי המרחק והגובה יהיה קשהמה זאת גרסת ההיטסינק? יש מקום מיוחד שמשיגים אותו?וחלק אמרו שיש בעיות עם הדרייברים וזה, זה יהיה גם לי?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא, פשוט אם אתה קונה עכשיו זה כבר עם ההיטסינקואין שום בעיות עם הדרייברים
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים M-Audio Audiophile 2496.http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile2496-main.htmlאני בעצמי לא שמעתי את הכרטיס, אבל לפי הביקורות הוא אמור להיות יותר טוב מכל ה creative למינהם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.