עבור לתוכן

בחירת\קניית כרטיס קול חדש - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555.

ויש לי כמה שאלות.

יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2.

אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע?

כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל.

ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות.

עכשיו:

אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כרטיסי קול חדשים, ומצאתי 2 דגמים שנראו לי טוב, אבל יש לי כמה שאלות:

הדגם הראשון הוא: X-Fi XtremeMusic Creative

והדגם ה-2 הוא: Audigy 2 ZS Creative

עכשיו, השאלות:

קודם כל התקציב הוא עד 900 שקל.

1. מה דעתכם על 2 הכרטיסים האלה?

2. קראתי באתר ביקורת על הכרטיס הראשון, וחלק כתבו שהוא מעמיס על המחשב, לוקח הרבה זיכרון, מתקין תוכנות ברקע, ושצריך לפחות 1 GB זכרון (לי יש 512). שוב - תקנו אותי אם אני טועה. - האם זה נכון?

3. אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול טוב ואיכותי, בתקציב של עד 900 שקל, כרטיס טוב לסרטים, מוזיקה ומשחקים, שלא צורם ושלא נעים כמו מה שיש לי כרגע - אשמח לשמוע.

תודה מראש!

פורסם

X-Fi XtremeMusic Creative כרטיס מצוין קניה בטוחה :xyxthumbs:

עדיף בהרבה מהאודיגי

פורסם
  • מחבר

X-Fi XtremeMusic Creative כרטיס מצוין קניה בטוחה :xyxthumbs:

עדיף בהרבה מהאודיגי

קודם כל, תודה שענית.

ומה עם מה שכתבתי על הביקרות שקראתי עליו? זה שהוא לוקח הרבה זיכרון, ושצריך 1GB זכרון וכל השאר? זה היה רק אצל אותו בן אדם במחשב אתה חושב?

תודה.

פורסם

היה לי פעם sblive 5.1 והיה לי חרא של סאונד

עכשיו עם t7900 ו x-fi xtreme music הסאונד נקי גם בווליום גבוה

הכרטיס הזה לא לוקח 1GB זיכרון, אני בכלל לא חושב שצריך זיכרון לזה אם אתה לא טוען soundfont

אתה התבלבלת עם זה שצריך מעבד עם לפחות 1ג'יגה הרץ, זה יש כמעט לכולם לא? לי יש p4 1.7, ואין בעיות

פורסם

לפי דעתי לך על האודיגי 2 ZS הוא עולה היום זול יחסית

פי 2 פחות מה X-FI שלפי דעתי לא מצדיק עדיין מחיר כזה גבוה

תאמין לי תקבל צליל סופר נקי ויפה מהכרטיס הזה..שזכה בכל ה AWARDS שאפשר...ובעל תקן THX

פורסם

הבנאדם הולך לקנות אוזניות איכותיות של סנהייזר דגם HD555 ואתה אומר לו לקחת אודיג'י 2 ZS?

תגיד לי אתה שמעת פעם את cmss3dheadphones שאתה מדבר? ועוד עם אוזניות כאלה חבל על הזמן

פורסם

אם הוא רוצה את זה.ומוכן להשקיע.לבריאות

פורסם

סליחה שאני מתפרץ, אבל תגידו-

תיקנו את ההתנגשות של X-fi עם NF4?

פורסם

כן ל XI-Fi היו הרבה בעיות ועידכוני דרייברים מועטים ... אפילו כרטיסים הלכו כתוצאה מעידכונים דפוקים של Creative, אתם בטוחים שהכל הסתדר? שווה בדיקה מעמיקה כדי למנוע בכי אחרי הקניה. אני אישית לא קונה Xi-Fi לפני שאני מוודא שכל הבעיות נמוגו אבל Creative ללא ספק חארות, יש להם מונופול והם מנצלים אותו טוב טוב ...

פורסם

X-Fi

לא Xi-Fi

פורסם

אני לא יודע תיקנו לא תיקנו

אבל אני יודע שיש לי את הגירסה של ההיטסינק ושאין לי שום בעיות ושום קראקלינג ומאז שיש לי את הכרטיס הזה הצליל שיוצא מהרמקולים שלי מעולה

וגם כן כל הטכנולוגיות

הנה עכשיו למשל אני עם אוזניות בגלל שזה 3 בלילה אבל אני יכול לשמוע בסראונד של 8 כיוונים? נכון שזה שזה עדיין רק סטריאו אבל המוח מפרש את זה בתור סראונד

ככה שלא משנה אם זה הגיוני או לא, אני יכול להיכנס למשחק ברשת לדוגמה bf2 או cod2 או cs:s מה שלא תרצו

ועדיין יש לי סראונד 8 כיוונים שלא רואה ממטר את ה"אוזניות סראונד"

ובמוזיקה וסרטים.. קצת קשה להסביר אבל אפשר לשמוע כאילו הצלילים לא עומדים במקום אחד והם באים ממקומות שונים

דרך אגב הסראונד המדומה הזה תומך גם בגובה ומרחק, זאת אומרת שאם אני במשחק תלת מימדי כמו דום 3 למשל( משתמש עם הפאץ' האחרון בeax5) ויורים עלי טיל, אפקט הדופלר נותן לי לשמוע את הטיל זז לידי שאני בורח ממנו וגם אם הטיל בא ממקום גבוה אלי שאני במקום יותר נמוך אני גם שומע את זה

אה שכחתי לציין

אם האוזניות ג'נריות ולא איכותיות (איכותיות, אני מתכוון לסדרת sennheiser hd למחשב כמו HD 201 ומעלה) אז הסראונד ישמע פחות אמיתי וגם זיהוי המרחק והגובה יהיה קשה

פורסם

X-Fi

לא Xi-Fi

התנצלותי ל-Creative :hi:

בכל אופן תודה על התיקון

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע תיקנו לא תיקנו

אבל אני יודע שיש לי את הגירסה של ההיטסינק ושאין לי שום בעיות ושום קראקלינג ומאז שיש לי את הכרטיס הזה הצליל שיוצא מהרמקולים שלי מעולה

וגם כן כל הטכנולוגיות

הנה עכשיו למשל אני עם אוזניות בגלל שזה 3 בלילה אבל אני יכול לשמוע בסראונד של 8 כיוונים? נכון שזה שזה עדיין רק סטריאו אבל המוח מפרש את זה בתור סראונד

ככה שלא משנה אם זה הגיוני או לא, אני יכול להיכנס למשחק ברשת לדוגמה bf2 או cod2 או cs:s מה שלא תרצו

ועדיין יש לי סראונד 8 כיוונים שלא רואה ממטר את ה"אוזניות סראונד"

ובמוזיקה וסרטים.. קצת קשה להסביר אבל אפשר לשמוע כאילו הצלילים לא עומדים במקום אחד והם באים ממקומות שונים

דרך אגב הסראונד המדומה הזה תומך גם בגובה ומרחק, זאת אומרת שאם אני במשחק תלת מימדי כמו דום 3 למשל( משתמש עם הפאץ' האחרון בeax5) ויורים עלי טיל, אפקט הדופלר נותן לי לשמוע את הטיל זז לידי שאני בורח ממנו וגם אם הטיל בא ממקום גבוה אלי שאני במקום יותר נמוך אני גם שומע את זה

אה שכחתי לציין

אם האוזניות ג'נריות ולא איכותיות (איכותיות, אני מתכוון לסדרת sennheiser hd למחשב כמו HD 201 ומעלה) אז הסראונד ישמע פחות אמיתי וגם זיהוי המרחק והגובה יהיה קשה

מה זאת גרסת ההיטסינק? יש מקום מיוחד שמשיגים אותו?

וחלק אמרו שיש בעיות עם הדרייברים וזה, זה יהיה גם לי?

תודה.

פורסם

לא, פשוט אם אתה קונה עכשיו זה כבר עם ההיטסינק

ואין שום בעיות עם הדרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים