עבור לתוכן

זקוק לעזרה קלה בנוגע למספר בעיות בדאפר :)

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני שולח הודעה או פותח חלון וכדומה אז השיר נקטע ואחרי חצי שניה או פחות ממשיך.. מה עושים?

עריכה:

יש לי עוד בעיה שדי מעצבנת אותי, אני רגיל ללחוץ על כפתור הBack שבעכבר שלי (MX510) מתוך הרגל אני לוחץ וזה לא חוזר אחורה (דבר שדי מפריע לי).

תודה לכל העוזרים :)

עוד משהו, איפה אני מוצא את המאפיינים של הFF? בוינדוס זה היה תחת קטגוריה של Tools, פה אין את זה.

פורסם

מאפינים של FF - EDIT

עכבר - גוגל

פורסם
  • מחבר

מאפינים של FF - EDIT

עכבר - גוגל

תודה, בקשר לעכבר, זה לא עוזר לי הרבה, בוא אני אתן לך עלי סקירה קלה, אני לא יודע לעבוד עם טרמינל בכלל ולא יודע פקודות בכלל אז אין לי מושג איך זה פועל פה :|

ומה עם הבעיה הראשונה?

כל פעם שאני שולח הודעה או פותח חלון וכדומה אז השיר נקטע ואחרי חצי שניה או פחות ממשיך.. מה עושים?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין הידע שלך בטרמינל לחיפוש בגוגל :s07:

פורסם
  • מחבר

לא יודע :silly:

בכל אופן, חיפשתי

logitech mx510 backward button on linux

לא עזר :|

פורסם

mx510 + ubuntu

פורסם

אני אפתור לך את הבעיה בנוגע לעכבר ואחסוך לך חיפוש: כרגע אין פיתרון.

גם ה-G7 שלי סובל כרגע מחוסר הרצון/יכולת של לוג'יטק להוציא גרסת לינוקס ל-SETPOINT שלהם.

התרגלתי לעבוד בדאפר גם בלי זה, לא כזה סיפור.

דרך אגב אם אתה רק עכשיו מתחיל בדאפר, מומלץ מאוד שתתקין AUTOMATIX ותעשה לך חיים קלים.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

מה זה?

פורסם

אני אפתור לך את הבעיה בנוגע לעכבר ואחסוך לך חיפוש: כרגע אין פיתרון.

גם ה-G7 שלי סובל כרגע מחוסר הרצון/יכולת של לוג'יטק להוציא גרסת לינוקס ל-SETPOINT שלהם.

התרגלתי לעבוד בדאפר גם בלי זה, לא כזה סיפור.

דרך אגב אם אתה רק עכשיו מתחיל בדאפר, מומלץ מאוד שתתקין AUTOMATIX ותעשה לך חיים קלים.

יום נעים.

אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם כי את הכפתורים אפשר להגדיר גם בלי גרסאת setpoint ללינוקס

פורסם

וזה דורש רק העתק -> הדבק

פורסם

בפורומים של UBUNTU לא חושבים ככה.

תאירו את עיניי.

פורסם

רשמת את מה שאמרתי בגוגל?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני לא יודע לעבוד עם הטרמינל בכלל :\ ואני לא מצאתי מדריכים בwhatsup או פינגווין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים