פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר הדלת יושבת פיקס במקום. תעבור על יומן העבודה כדי לקבל מושג על איך עשיתי את הדלת עם החלון. מה שבולט זה הפרספקס
פורסם 2007 במרץ 318 שנים דימה, כל הכבוד, פרויקט שמתפרסם בעמוד הראשי זה דבר נדיר, בקיצור ובלי לחפור, אני מסיר בפנייך את הכו... מסכה ;D
פורסם 2007 במרץ 418 שנים לעזאזל זו הפעם הראשונה שאין לי מילים פשוט מדהים :yelclap: RESPECT עברתי על כל הפרוייקט וכל פעם מחדש הצלחת להפתיע אותי עבודה מקצועית ביותר. המקום היחיד שהיה ברשותי מגוון כל כך רחב של מכשירים זה היה בזמן שרותי בצה"ל (למה אני לא חשבתי על זה ) ושוב :yelclap:
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר ושוב תודה לכל המגיבים והתומכים אני שמח שנהניתם לקרוא את היומן הזה ולמי שרוצה לדעת הפרוייקט הבא כבר בדרך. יומן העבודה יפתח ברגע שתהיה התקדמות ממשית. התכנון הוא בניית מארז מאפס ובאמת שיש למנה לצפות.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אין יותר מה להגיד, הכל כבר נאמר.בהצלחה בפרוייקט הבא! מקווה שתשמור על הרמה ואף תעלה אותה.ותעלה את התמונות לגלריה של האתר.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר תודה אריק. ואגב התמונות כבר הועלו לגלריה, רק שלצערי מי שהעלה אותן עשה קצת בלאגן. בחרתי תמונות שעוקבות אחרי תהליך המודינג וחילקתי אותן לפי חלקים שעברו שינויים אבל בגלרייה הכל התבלגן
פורסם 2007 במרץ 518 שנים הי דימה,עבודה נפלאה. שום דבר לא מנצח את האהבה לדבר..תוכל בבקשה להתקשר off-line ל- umeti ב- nana.co.il ? רציתי להחליף אתך כמה מילים על אפשרות modding הכולל השקטה של המערכת.htech
פורסם 2007 במרץ 618 שנים מצפה בכיליון עניים (או איך שלא כותבים) לפרויקט הבא שלך... למרות שלא נראה לי שתוכל להפתיע אותי עוד
פורסם 2007 במרץ 618 שנים עם הכלים שיש לו גישה אליהם, ויכולת הביצוע שלו, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק מהפרוייקט הזה... יש למה לחכות
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים רוב מה שיש פה להגיד כבר נאמר האמת, בהצלחה בפרויקט שמחכה בתור, בתור פרויקט ראשון זה פרויקט לא פחות ממדהים (וגם בפני עצמו אם לומר את האמת ;D), ויאללה, תביא עוד פרויקטים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.