פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים זה משתלב יפה עם המאוורר הכחול. אין לך ברגים כאלה עם צורה של כיפה בקצה? אני חושב שזה יכול להוסיף.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים SSR, אני חושב שאני אאלץ לקרוא לרשויות בגין כישרון גדול מדיי ואף לא אנושי...סתם, אתה גאון !!! איזה יופי !!! רואים כבר את הסוף של העבודה אבל גם אני נמנא עם אלה שלא רוצים שהיא תסתיים...
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים אני חולה על הפרוייקט שלך!!!רק את הקטע האחרון לא ממש אבתי אבל אני מניח שאתה יודע מה אתה עושה ושזה יראה טובעל המארז
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים תשמעו נראה לי שצריך להמציא איזה איקון חדש לכמות ההודעות שיש בתראד הזה... פשוט לא יאמן...יאללה
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר Very nice!!איך חיברת את המש מאחורה?עם כמה טיפות של דבק מהיר רק כדי למקם את הרשת במקום. מה שיחזיק אותה זה הלחץ של הסגירה ולא הדבק. אגב לא יודע אם שמתם לב אבל בתמונות האחרונות רואים שהרשת קצת בולטת מחוץ לגריל עצמו. אל תדאגו זה יסודר
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים אחלה עבודה עם הקרבון (באיזה סוג השתמשת בסוף?) מה אתה עוד מתכנן מבחינת "עבודות פנים"? לדעתי - אולי טבעת פרספקס כחול בין הMESH לקרבון הייתה יכולה להוסיף (אם כי יש כאלה שיחשבו שזה "עמוס" מידי בשביל גריל..) ואפשר בבקשה תמונת "צד" של המארז? (ללא הדלת)
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר יש לך תמונות צד בעמ' 72. השתמשתי בסוף בקרבון 600. לגבי טבעת פרספקס בגריל אני יחשוב על זה תודה על ההצעה
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים כלכך יפה יצא לך!!!רק חבל שלא רואים טוב את העבודה שלך בחושך, הקרבון הזה ממש יפה!
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מחבר ושוב תודה לכל המגיבים והמצביעים אני כבר מתחיל לאות את האור בקצה המנהרה וממש מרגיש שהסוף של הפרוייקט הזה קרב. כעת אני מתרכז בליטושים האחרונים והבאת המוד לשלמות. כל זאת במעט הזמן הפנוי שיש לי לאחרונה. הצלחתי לפנות כמה שעות לעבודה על הפרוייקט השבוע אם כי לא כמה שרציתי. בשעה טובה קיבלתי מחבר את המסך LCD שיורכב בקדמת המארז. עשיתי לו מסגרת מאותו סקין קרבון שהכנתי והשתלתי אותו בפאנל (לאחר לא מעט יזע ודמעות) חוץ מזה הרכבתי את המאווררים בחלק הקדמי והאחורי של המארז והתחלתי לעבוד על החיווטים (עבודה קשה מאוד עקב חוסר תכנון מראש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.