פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים שתדעו לכם אני קראתי את התארד מהתחלה ועד הסוף לא השתעממתי לשניה מודינג ברמה עולמית אחי הרבצתה פה משהו איכותי ביותר מחכה לראות את התוצאה הסופית עם כל החומרה וכו' וכו' פצצות כן ירבו כמוך :yelclap: :yelclap:
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אני סוגד לך בן-אדם!!! ואני מצטער לומר את זה ( ואני מניח שכבר אמרתי מקודם ) אבל החלק הקדמי שמעל הכוננים קצת ריק, תעשה שם משהו, אפילו סתם מדבקה ( למרות שאני לא חושב שאתה מתכוון להתפשר על מדבקה ) ואם אני לא טועה אמרת שאת תשים קתודה כחולה? כי אם כן אז אני לא חושב שזה יתאים, אני מציע לך צבע אחר בשביל שזה לא יהיה משעמם, צהוב יהיה ענק, ואדום, וירוק, ובעצ כל צבע יתאים!
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים יובל חח אני אמרתי את זה לגבי המצח לדעתי זה עבודה מיקצועית ביותר הכי איכותית באתר אולי לא הכי יפה אבל הכי איכותית כן יותר מידי כחול ציפיתי ליותר גוונים של כחול תעשה משהו עם המצח הזה סה"כ 100 מיקצוען הכי איכותי ותיזכור את זה
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים כדור לראש מגיע לך. כ"כ לא רציתי לראות את זה מורכב לפני הסיום לגמרי. למרות שאתה עדין מטורף :]ד"א סחתיין על הקארבון! סקסי!
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים לא להאמין שפעם הדבר הזה SUN BEAM TRANSFORMER ג'נרי...אתה מוכשר ביותר SSR...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.