פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים הפוליש שהשתמשת בו הוא ממקום העבודה שלך או שקנית באופן פרטי?האם ידוע לך מחיר של דבר כזה?בכל זאת?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר חיפוש ב EBAY זה ממש כמו גוגל. צריך שילוב של מילים כדי למצוא בדיוק את מה שאתה מחפש. חיפשתי התאמות למילים הבאותhexagon perforated steel aluminium meshומצאתי את מה שחיפשתי בסופו של דבר
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים נראה קצת "חיוור" לעומת שאר המשטחים מתי הוא יעבור פוליש? תוך כמה זמן יש ייבוש מוחלט של הצבע?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר זה חיוור בגלל שצילמתי בלי פלאש (חוץ מבתמונה הראשונה) הצבע במציאות זהה לכל שאר החלקים שכבר צבעתיפוליש אפשר לעשות לפחות 48 שעות אחרי הצביעה עצמה. הצבע עצמו מתייבש מהר מאוד (כ 20 דקות) כי זה חד קומפוננטי ז"א ברגע שהמדלל מתנדף הצבע יבש ואז אפשר לצבוע לקההלקה היא דו רכיבית לכן יבוש סופי לוקח כמה ימים, יבוש למגע תוך כ שעתיים
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים נראה לי שיש פשוט יותר תאורה מבתמונות הקודמות ולכן זה ניראה יותר "חיוור", שים לב לתמונה הראשונה של הפאנל ללא הרבה אור, ואיזה צבע יש לו... וכל הכבוד! דימה, יש עתיד... יאללה פוליש!!! חחחח נ.ב.... למה יש רק 3 חורים למאוורר?? או שאני פשוט לא רואה טוב?... עריכה... ענית כבר אני רואה..
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים וואו נכנסתי עכשיו לפורום הזה אחרי שהרבה זמן לא נכנסתי וישר פתחתי את הת'רד הזה בעמוד 58 כמו שכתוב בכותרת ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לראות הכל מהתחלה וישבתי איזה שעה וקראתי הכל פרויקט באמת מדהים, אחד הפרויקטים הישראלים היחידים שבאמת יכולים להיחשב ברמה גבוהה בביט טק... מעכשיו אני ממשיך להתעדכן כל הכבוד. נ.ב אפילו נתת לי חשק לחזור למודינג, אני רק צריך מוזה
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים וואו נכנסתי עכשיו לפורום הזה אחרי שהרבה זמן לא נכנסתי וישר פתחתי את הת'רד הזה בעמוד 58 כמו שכתוב בכותרת ואז אמרתי לעצמי שאני חייב לראות הכל מהתחלה וישבתי איזה שעה וקראתי הכל פרויקט באמת מדהים, אחד הפרויקטים הישראלים היחידים שבאמת יכולים להיחשב ברמה גבוהה בביט טק... מעכשיו אני ממשיך להתעדכן כל הכבוד. נ.ב אפילו נתת לי חשק לחזור למודינג, אני רק צריך מוזה כנ"ל רק ששאני התחלתי לקרוא כבר מזמן שהוא היה בעמוד 10-15 כל הכבוד עבודה מושקעת ויש לי שאלה תגיד אני רואה שעשית עיגול כדי להכניס מהאוורר אבל נראה לי שהמקום הזה ממש גרוע גם אצל כמה חברים שלי יש (קנוי כבר) וזה פינתי מידי מזה בקושי מקרר את הכרטיס מסך.. אני אצלי עשיתי במאמצע ככה שיקרר את הציפסט והוא מקרר גם את הכרטיס מסך.. ממש מעולה יצא הוא עובד טוב מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.