פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים וואו, פשוט וואו! אתה צובע בצורה מקצועית ביותר והפוליש הזה פשוט מטורף!! Give us more!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אחי אני מוריד את הכובע!!!!1 :yelclap: ואני את כל הראש!! חח אני גם רוצה 10 ש"ח. :]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אין מילים כמו תמיד השקעה חסרת פשרות....אני מקווה שאתה עוד מעט מסיים(אני כבר מת לראות איך יצא כל המארז....)
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים יפהההה מאד אבל למה יש נקודות לבנות על הפאנל הקידמי אולי מהעדשה או אבק ? בכל מצב נראה איכותייייייייייייייייייייייייי מאד יותר טוב מהתנור
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אמאלה :\אתה פשוט לא אנושי, עבודה מקצועית ברמה שאי אפשר לתאר!פשוט מדהים, מדהים!
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים ראיתי הרבה מודים טובים של פנאל קידמי אבל כזה עוד לא העיצוב של הכפתורים כל דבר במקום כל הכבוד אני רוצה לראות איך זה ישתלב עם מאורר שתשים ועם זה יצא טוב אני מצדיע לך.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אני רואה את הפרוייקט שלך ומזיל ריר. אתה חייב לי מקלדת חדשה כי זו רטובה לגמרי כבר. אכלת לי את הכבד עם הציפיה לכל שבב קטן של התקדמות לי זה כלכך מריץ לי בדם את החומר הזה שדרוש בשביל להריץ פרוייקט משלי אני רק צריך עוד קצת זמן והרצלים ואז יהיה טוב בכל מקרה כרגיל אם זה עוד לא ברור עבודה מדהימההההה תמשיך ככה
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר תודה תודה 8) טוב עדכון קטן להיום. אחד שיראה שגם מודרים טובים עושים לפעמים טעויות אבל כמו שאומרים סוף טוב הכל טוב. אז יש סוף טוב. עבדתי היום על כיסוי הכוננים מקדימה. תוך כדי הרחבה של אחד החורים באיזור של ה FAN BUS המקדח פשוט נתפס וקרע את הפרספקס, זה למרות שקדחתי במקדחת עמוד, הטעות שלי הייתה קדיחה בסל"ד נמוך מידי (קחו לתשומת ליבכם לפעם הבאה שתקדחו פרספקס, קודחים בסל"ד גבוהה וקצב התקדמות איטי) אין מה לעשות הלכו משהו כמו שעה וחצי של עבודה ועשיתי פאנל חדש הפעם הכל הלך חלק. קודם כל חתכתי חתיכה למידה שתיכנס בדיוק בחור, קצת בלחץ שלא תיפול החוצה. אחרי זה השתמשתי בפאנל המקורי של ה FANBUS בתור שבלונה לקידוח וקדחתי את כל החורים למיקום ה .FANBUS ולבסוף אחרי הרבה מדידות ובדיקות עשיתי את החריצים למגשים של הכוננים. קודם סימנתי את המיקום, קדחתי חורים קטנים בפינות והשתמשתי בדרמל עם ראש 111 כדי לכרסם את החריצים. ולבסוף שייפתי את הפינות. עדיין יש קצת עבודות ליטוש לעשות אבל בעיקרון הפאנל גמור חוץ מזה קיבלתי היום בדואר את הרשת משושים שקניתי ב EBAY. הרשת עצמה היא מאלומיניום והיא זהה לרשת שיש באתר של mnpctech.com רק שזאת עשוייה אלומיניום בניגוד לרשת פלדה באתר עם הרשת הגיע כ 2 מ' של גומי U זהו זה להיום, עוד עדכונים שבוע הבא
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים חחחחחחחח אלוהים יישמנור אני מת כבר לראות מה אתה הולך לעשות עם הרשת, איך אפשר לחכות עד יום ראשון? תירו בי וזהו... איזה יפה יצא הפאן באס מדהים!
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים איזה חבל על הפרספקס! הבה נזיל דימעה. הזלנו.עכשיו. הפאנל ממש ממש ממש יפה!וד"א כמה יצאה לך הרשת?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אחי שוב, עבודה מדהימה!! זה נראה כאילו לחיצה על אחד הכפתורים בפרונט של המארז שלך ישלח את הלוחץ לפלנטה אחרת.. :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.