פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים נחמד מחכה לראות תוצאות סופיות לאחר הפוליש.. אהבתי את הברגים.. (חבל שבירושלים אין ראש מעוגל. ) שאלה : מה נראה בחלקו העליון של הפנל הקדמי (מעל לאלומיניום?)
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים הצבע על הפאנלים דהה מעט וחבל.. אתה מתכוון להחזיר את הכהות שהייתה לפאנל? וד.א. עבודה מדהימה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים לא חבל על הלכה? :errrr: :errrr: את האמת. לא , לא חבל... לדעתי זה היה פשוט TOO MUCH וכנראה שגם לדעתו.... ובלי להרבות במילים. כמו תמיד, מהמם!!! (כמובן שזוהי גם ההכנה לפוליש עודד ב.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מדהים כרגיל רק לא הבנתי שייפת את הפנל הקדמי כדי לעשות לו פוליש או כדי לקבל מראה יותר מחוספס? ובגג רואים שיש שם קטע קטן שהפרספקס לא מכסה (מעין מלבן קטן בפינה הימנית העליונה בתמונה) זה בכוונה? מה הולך להיות שם? השילוב של הצבעים מטריף ועם תאורה נכונה זה יהיה עוד יותר חזק. כל הכבוד על המחשבה על כל פרט מהגדול ועד הקטן ביותר
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר לא חבל על הלכה? :errrr: :errrr: לפני שעושים פוליש משייפים את פני השטח עם נייר מים עדין מאוד כדי להחליק את המשטח כהכנה לפוליש עצמו. אני מבטיח לך גימור מראה בסוף התהליך ואני חושב שכב הוכחתי שלפעמים התהליך יכול להיות קצת מפחיד אבל תמיד יש את התוצאה הסופית שלה אתם צריכים לצפות הצבע על הפאנלים דהה מעט וחבל.. אתה מתכוון להחזיר את הכהות שהייתה לפאנל? וד.א. עבודה מדהימה. הצבע נראה דהוי אחרי שיוף וגם בגלל שאת התמונה ההיא צילמתי בלי פלאש. אחרי הפוליש זה יחזור למצבו המקורי ובגג רואים שיש שם קטע קטן שהפרספקס לא מכסה (מעין מלבן קטן בפינה הימנית העליונה בתמונה) זה בכוונה? מה הולך להיות שם? חיבור לאוזניות ומיקרופון ו 2 יציאות USB
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים ממש יפה!!! בתמונות של התקריב הצבע נראה מושלם!!! והבחירה של הצבע יצא ממש טובה, גם כמו שאמרתה הפרספקס ממש ממש מתאים ובנוסף אהבתי את השילוב של הכסף עם הכחול הזה!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני מקוה שזה יתוקן כי כרגע זה פחות טוב אבל אני מאמין שהפוליש יחזיר את זה ואמפילו ישפר
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר טוב כיוון שאתם כל כך דואגים החלטתי להרגיע אותכם ועשיתי היום פוליש. כמו כן התחלתי לעבוד על הפאנל של הכוננים. הפאנל אחרי פוליש מישהו אמר גימור מראה? ;D הפוליש שהשתמשתי בו. השמאלי זה הפוליש הגס יותר והימני זה הפוליש לגימור סופי פאנל קדמי מורכב כולל כפתורים ופרספקס שישמש לפאנל כוננים עוד מראה ואתם דאגתם
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים יש לי רק כמה מילים להגיד לך...: Holy s**t You Mother F***er!!! (במובן החיובי כן......) :xyxthumbs: :xyxthumbs: :eek2:
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני עוקב אחרי הפרויקט מהתחלה ורק עכשיו מגיב ואני חושב שזה פרויקט ענקקקק פרויקט ברמה עולמית,כל הכבוד! ד"א אני מתכנן עכשיו פרויקט שיתחיל לקראת חנוכה ומתוכננת צביעה בסגנון.. הפוליש שהשתמשת בו הוא ממקום העבודה שלך או שקנית באופן פרטי? האם ידוע לך מחיר של דבר כזה? ושוב קבל ח"ח עצבני,מחכה לעוד עידכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.