פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים וווווווווווואוווווווווווווו איכותיייי איזה צביעעע כפים כפים אל תראה שום תמונה של כל המארז עד שיהיה מוכן זה פשוט להיט
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אחרי שכבה שלישיתפאנל גמור אחרי בערך 5 שכבות של לקהשלוש שכבות צבע וחמש לקה, זה היחס הנכון בניהם לאיירבראש..?
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות אני יענה קודם על השאלות: פאק זה מדהים! אתה הולך לשים מאוורר בטבעת הזאת באמצע נכון? כן יהיה שם מאוורר 120מ"מ שלוש שכבות צבע וחמש לקה, זה היחס הנכון בניהם לאיירבראש..? אין הגדרה ליחס בין הצבע ללקה. אתה צובע בשכבות עדינות כדי לא לעשות נזילות. אני חושב שסה"כ הלך לי איזה 7 שכבות של צבע עד שהייתי מרוצה. אתה צריך להגיע למצב שהצבע נראה אחיד ו "רטוב", נותן לו זמן ייבוש ראשוני (בערך 20 דקות) ואז שם לקה. גם את הלקה אתה שם בכמה שכבות, שכבה ראשונה ממש ממש עדינה, ליצור אפקט של "עננים" ואז אתה מתחיל להפציץ, שוב להיזהר מהנזילות. לחכות בין שכבה לשכבה 5-15 דקות כדי לתת לו זמן להתיישב על פני השטח ועכשיו לעדכון. סיימתי היום את המסגרת שהתחלתי אתמול, הנה התמונות: המסגרת גמורה וממוקמת על הפאנל אחרי ששייפתי את הפאנל כדי לתת לו אפקט BRUSHED אחרי 3 שכבות לקה עכשיו 2 החלקים הצבועים מקבלים כמה ימים לייבוש סופי ואז אפשר לעשות פוליש.
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים אאאאאאאנננננננננננ בליוובל מאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה רוצה לצמק לי את האשכים איזה מושלם זה ואוווו
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים בכמה ימים של הייבוש אתה מתכנן עוד דברים כי אני חושב שאני לא אעמוד בזה שאני לא אראה פה עדכונים.. חח...
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אני עוקב אחרי המוד הזה כבר מאז שהוא התחיל אבל עכשיו זה ניהיה פשוט מטורף! הצבע ברמה מקצועית והוא ממש ממש יפה! ח"ח עצבני ביותר!
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים צביעה מקצועית ביותר קבל ח"ח אין ספק שאתה בחור כשרוני ויצירתי מאוד מחכה לעידכונים כמו כולם :xyxthumbs:
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים מחבר תודה לכל המגיבים. יש לי עוד הרבה פינוקים בשבילכם בדרך, רק תהיו סבלניים הנה העדכון של היום צבעתי את הגג של המארז. הפעם הצביעה התבצעה בחדר צבע מיוחד עם בקרת טמפרטורה ולחות והצבע יצא פשוט מושלם. קדחתי חורים למיקום הפאנל אלומיניום בחלק הקדמי, השחלתי את הפרספקס בגג ושייפתי את הפאנל הקדמי עם נייר 1500 כהכנה לפוליש. ועכשיו התמונות החלקים הצבועים תקריב על הפאנל מקדימה והברגים שהשתמשתי בהם לחיבור הפאנל גג המארז צבוע הפרספקס בפנים. בלי כוונה יצא לי שילוב ממש טוב של צבעים תקריב על פתח המאוורר בגג. שימו לב שיש רווח בין הפרספקס לגג עצמו, אל תדאגו עדיין לא חיזקתי את כל הברגים עוד תמונה של הפאנל הקדמי אחרי שיוף עם נייר 1500 ומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.