פורסם 2006 באוקטובר 2118 שנים mucho respecto amigo חחח וואלה אחי פיצוץ! זה הולך להיות ממש יפה בהצלחה ויאללה תריץ את זה :yelclap:
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים איכותי כרגיל :xyxthumbs: הייתי ממליץ לך לשייף קצת את הבפנים של החריטה עם משהו עדין כדי שזה לא יראה עם פסים מוזרים כשהאור יכה בזה....
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים מחבר תודה לכולם! עדכון להיום. החלטתי לעשות מן מסגרת מאלומוניום לכל איזור הכוננים בפאנל הקדמי. התחלתי את זה ואני יסיים מחר. חוץ מזה התחלתי עם הצביעות וצבעתי היום את הפאנל הקדמי. ולתמונות חתיכת אלומיניום חתוכה לצורה הכל מסומן לאחר כמה קדיחות וצביעת הפאנל שכבה ראשונה אני צובע אחרי שכבה שלישית פאנל גמור אחרי בערך 5 שכבות של לקה
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים הפאנל מדהים!צבע מדהים! וגם הגימור של הטבעת עם ההשתקפות יפה לאללה. כל הכבוד :-)
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים מקצועי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :o :o :o :o :o כשאני צובע אני לא לובש שום מסכה, נהנה מהריח של הצבע..
פורסם 2006 באוקטובר 2218 שנים כרגיל - לא פחות ממושלם.. מה עם הפנל של האלומיניום? הוא יהיה חלק, או נראה עליו עוד משהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.