פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים יובל אתה משגע חח לא כל גריל מברזל עושה רעש זה תלוי בבניה שלו ובאטימות אני שאלתי על גריל מבד עכשיו
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים גררר אותו סיפור דחיסות אטימות יש שכן עושים רעש ויש שלא כל מצב זה פוגע ביצועים של המאוורר
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר קיבלתי היום את ההזמנה שלי מ FROZENCPU ;D ערכת סליבינג 2 כבלי SATA קצרים עם מחברים ב 90 מעלות כבל IDE קצר כפול U-STRIP 2 כפתורים Bulgin Illuminated הייתי עושה עדכון היום אבל לא יצא לי לצלם. עשיתי צבע יסוד לפאנלים של המחשב. צבעתי עם חומר מיוחד הנקרא סטרונציום והוא מיועד לשמש כצבע בסיס לאלומיניום ומתכות מגולוונות. חוץ מזה הרחבתי את החורים לכפתורים של POWER ו RESET כדי שיתאימו לכפתורים של BULGIN תמונות מחר
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ^^ הוא אמר שהוא רק עשה יסוד. זה עוד לא צביעה בצבע.תמונות תמונות תמונות!!!!!! ;D
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר הלחמתי עכשיו את החוטים לאחד הכפתורים ;D הכפתור הולחם ושמתי שרינקים על החוטים חיבור זריז למחשב לבדוק שהכל עובד והמוצר המוגמר אחרי הסליבינג חצי שעה לכל העסק
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אה דרך אגב... האום מתברג מבפנים נכון? כי זה פשוט נראה חלק מהכפתור ככה.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.