פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי.למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים איפה שהסמלים שלך במחשב של התוכנות הפועלות אתה תראה רמקול כזה קטן בצבע אפור שזה עוצמת בקרה שם אתה יכול לבטל ולהחזיר מתיי שבא לך את הקו הנכנס של המקרופון ואם אין לך את בקרת העוצמה בצד אז תיכנס להתחל ==>כל התוכניות==>עזרים==>בידור==>בקרת עוצמה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר פשוט תסמן V על ה"השתק" של המקרופוןאיפה שנאור אמר לךאבל אז המיקרופון לא יעבוד מתי שאני צריך אותו בואנט כדי לדבר אז מה זה עוזר לי?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים המיקרופון עובד כל הזמן פשוט הוא על שקט!!פשוט אתה לא תשמע את עצמך מדבר אבל מי שאתה מדבר איתו בסקייפי נגיד ישמע אותך
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר המיקרופון עובד כל הזמן פשוט הוא על שקט!!פשוט אתה לא תשמע את עצמך מדבר אבל מי שאתה מדבר איתו בסקייפי נגיד ישמע אותךאז למה שאני עושה טסט בואנט אני לא שומע כלום?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים גם לי היה את זה, אבל היה לי תוכנה של הכרטיס קול שקוראים לה Mixer והורדתי V שהיה על boost משהו וזה הפסיק...עכשיו יש לי תכרטיס קול המובנה אז אין לי את זה
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אז אני לא יודע בכל אופן ככה זה אצלי!!ואני גם הייתי מדבר בונט עד לא מזמן וזה עבד לי כמו גדול
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים כשתוכנה (כמו סקייפ) צריכה את המיקרופון אז הוא עובד גם במצב "השתק".אבל בבדיקה אתה לא תשמע את עצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.