פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים וזאת הודעה כל כך מיותרת!ואפרופו "מה קרה לפורום הזה?", תתקנו כבר שגיאות כתיב דאמט ! איזה עצוב זה...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אם יש הודעה שהיא לא מיותרת זאת ההודעה הזאת!הוא צודק לגמרי....שגיאות הכתיב זה לא מה שעצוב.....המצב בפורום הזה זה מה שעצוב.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים במקום לבוא בטענות לאנשים אחרים, אפשר להרים את הכפפה ולעשות משהו בעניין.Anatoli.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תגידו לי אתם חושבים שהאנשים בפורום הזה יודעים הכול בעולם?אז אתם טועים, הם בני אדם בדיוק כמוכם ומה לעשות שאין להם תשובה לכול שאלה, בדיוק כמוכם.וגם אין לכם מה להתלונן זה לא שאתם משלמים לפורום, זה פורום פרטי, לא מוצא חן בעיניכם? תלכו לאתר אחר.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני אומר בואו נירה בכל החברות שמכניסות שבבי סאונד אונבורד ללוחות אם שלהן וגורמות לגיימרים לחשוב שזה מספיק
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני אומר בואו נירה בכל החברות שמכניסות שבבי סאונד אונבורד ללוחות אם שלהן וגורמות לגיימרים לחשוב שזה מספיק יחי ה-X FI ואת איראן ואת פותח הת'רד
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני וזה שמעלי אומרים בגדול - אתה לא קשור לכלום.קח יוזמה, אני אישית לא רואה פה אף מורם או אי-אכפתיות של משתמשים, לפחות לא הותיקים יותר.נתקלת במשהו ספציפי שאתה רוצה להעלות? :-X
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים במקום לבוא בטענות לאנשים אחרים, אפשר להרים את הכפפה ולעשות משהו בעניין.Anatoli.חזרתה ברוך הבא .
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר מממ אני מגיב להודעות שאני מבין בנושא שלהם לא סתםוכן לא כולם יודעים הכל על הכל (יותר נכון אף אחד) אבל שכל אחד יעזור במה שהוא יכלאני זוכר שבאתי לפורום הזה לראשונה זה היה כמו צ'אט, כל הזמן (אבל כל הזמן) היה דגובות לנושאים שונים והיום יש אולי 10 דגובות ביוםואם לא ראיתה אני מגיב להרבה הודעות שונות (רק בעמוד הזה ל10 שונות)בוגר מאוד אחראי הפורום יורד עלי ונועל, מה אתה בין 10 או משו כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.