פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים חברה הבאתי לא מזמן כמה רמקולים ויש להם חיבור כזה http://uploaded.fresh.co.il/2006/04/26/17133544.jpgאז אם איזה כבל מחברים אותם לטלויזיה או מחשב (אם אפשר תביאו ל תמונה של הכבל)?תודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אחרי שאתה לוחץ על הידית האדומה והשחורה את הקצוות של הכבל את מחבר לחורים!!לא בעיה בכלל!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים עם כל כבל אתה לא צריך סוף מיוחד פשוט אתה מקלף ממנו את הציפוי ומכניס את הנחושת שלו לחיבור!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים כבלית מתכתיים... כאלה שמעבירים חשמל... איזה שאלה חשבת שדוחפים לשם שרוכים והרמקולים יעבדו? אתה צריך לחבר את הרמקולים לרסיבר אם אין איזה רמקול שלישי (בד"כ סאב במערכות למחשב...), ואז לכול מקור אותות (מחשב, MP3...) ואף אחד לא חייב לך שום דבר... תרגע עם העצבים וסימני הקריאה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר כבלית מתכתיים... כאלה שמעבירים חשמל... איזה שאלה חשבת שדוחפים לשם שרוכים והרמקולים יעבדו? אתה צריך לחבר את הרמקולים לרסיבר אם אין איזה רמקול שלישי (בד"כ סאב במערכות למחשב...), ואז לכול מקור אותות (מחשב, MP3...) ואף אחד לא חייב לך שום דבר... תרגע עם העצבים וסימני הקריאה. מה הקשר עצבים שמתי סימן קריאה כדי להדגיש שלא שאלתי את זה ומה הקשר שרוכים, ידעתי שצריך להכניס איזה כבל , אבל איזה כבל?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים כבלים רגילים... לך לחנות אלקטרוניקה ותגיד להם שאתה צריך חוטי חשמל לרמקולים מנחושת, הם אמורים להיות עטופים בפלסטיק שקוף ובפנים חוטי נחושת... בד"כ מוכרים אותם לפי אורך, והחוט בא כחוט כפול- שני חוטים עטופים בנפרד כשהציפוי שלהם מחובר ואפשר להפריד אותם ע"י "קריעה" של החיבור..בבית תחשוף 2 ס"מ (בערך) מהקצוות, תיישר אותם ותסובב אותם סביב עצמם, ותחבר לרמקולים...קידני, אני חושב שעדיף חוטים מחוברים כדי לא להסתבך עם 80 חוטים נפרדים על הריצפה\ שולחן...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים קידני, אני חושב שעדיף חוטים מחוברים כדי לא להסתבך עם 80 חוטים נפרדים על הריצפה\ שולחן...כן אני יודע, זה לא צילום שלי, סתם מ GOOGLE PICTURES
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים שטויות אחי ואני ממליץ לך מאוד לצפות את הקצוות החשופים של הכבל בבדיל זה ישמור את הקצה והחוט לא יתפרק לך כל הזמן שאתה חמבר אותו ומנתק אותו!!
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה ממש פשוט אם נגיד יש לך מערכת או מגבר אתה מחבר את הרמקולים בכל רמקול יש פלוס ומינוס האדום זה פלוס והשחור זה מינוס ואז יש לך יציאה מהמערכת או מהמגבר של שתיי חורים כאלה אדום ולבן אתה לוקח כבל של דיוידי עם אדום לבן וצהוב ומחבר מהמערכת או המגבר לטלויזיה אחריי שאתה מחבר את הרמקולים וזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.