עבור לתוכן

שאלה דחופה לגבי הכבלים שמגיעים עם ספק הכוח enermax liberty 400w

Featured Replies

פורסם

ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה.

עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex)

תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים .

בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו .

יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים .

ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ?

עובדים עלי בעיניים?

שימו לב ,אני לא מדבר על הכבלים עם הסיומות בצבע אדום והחיבורים בצבע אדום על גבי הספק אלא אך ורק על הכבלים עם הסיומות בצבע שחור (molex +sata) והחיבורים בצבע שחור על גבי הספק עצמו .

תודה מראש על התגובות.

פורסם

היות וזו הפעם ה 700 שאתה פותח טרד בפורום הלא נכון - ננעל

פורסם
  • מחבר

היות וזו הפעם ה 700 שאתה פותח טרד בפורום הלא נכון - ננעל

1.אתה טועה ביני למישהו אחר

2. זה מאוד רלבנטי למיפרטים ,היות והרבה אנשים חושבים לקנות את הספק הזה , וזה ממש ,אבל ממש לא "חומרה אחרת וציוד היקפי " אלא חלק מהותי וקריטי בכול מיפרט עדכני

3. זה לא פעם ראשונה שאתה מנצל את הסמכות שיש לך לרעה ,ואם תמשיך כך ,אני לא אעבור על זה בשתיקה

4.יום טוב שיהיה לך

פורסם

עם 400W מגיעים 3 כבלים למולקסים

עם 500W מגיעים 4 כבלים.

אף אחד לא גונב כלום.

על כל אחד מהכבלים יש שני מולקסים ושני חיבורי SATA.

על אחד מה-3 יש חיבור לכונן פלופי.

פורסם

אפשר לרכוש כבלים נוספים שהם רק SATA או רק מולקס.

אצלי למשל בגלל החוסר הציוד חסר לי פקקים שקופים כאלה :-)

פורסם
  • מחבר

עם 400W מגיעים 3 כבלים למולקסים

עם 500W מגיעים 4 כבלים.

אף אחד לא גונב כלום.

על כל אחד מהכבלים יש שני מולקסים ושני חיבורי SATA.

על אחד מה-3 יש חיבור לכונן פלופי.

ידידי היקר , אתה טועה ומטעה אני אישית ספרתי 4 כבלים עם חיבורי מולקס בגירסת ה-400 ,ככול הניראה ,מצבך חמור משלי

היות ולך דפקו יותר כבלים מאשר לי .(תודה לאל שבדקתי את הספק ואת תכולת הקופסא שבאה איתו ,לפני שהעברתי את הכסף)

אני זקוק למידע מהימן ,ועד כה לא מצאתי מידע על מיספר הכבלים המדוייק שבא עם הספק לא באתר של אנרמקס ולא בחוברת שבאה עם הספק , זה פשוט ביזיון .

אם ישנם 6 חיבורים על גבי הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים תואמים .

ואם החברה הזאת לא מוכנה לספק את מיספר הכבלים התואם למיספר החיבורים ,אז מבחינתי היבואן יכול לחפש מי שינענע אותו ,אין מצב שאני אוסיף עוד כסף נוסף למחיר המופקע ממילא ,שהוא מוכר אותם בארץ.

אפשר לרכוש כבלים נוספים שהם רק SATA או רק מולקס.

אצלי למשל בגלל החוסר הציוד חסר לי פקקים שקופים כאלה :-)

בשביל מה בכלל מיועדים הפקקים השקופים שאתה מדבר עליהם?

פורסם

לחסום פתחים שלא בשימוש, למנוע הצטברות אבק שם.אני צריך 5 פקקים כאלה חחחחחח

פורסם

איפושהו קראתי שמגיעים עם ה400W פחות כבלים. יכול להיות שאני טועה.

בכל מיקרה עם הספק שלי הגיעו 4 כבלים, ואף אחד לא דפק ממני שום דבר. הספקים האלה מגיעים עם יותר כניסות מכבלים.

מהקופסא של הספק שלי הורידו את הניילון מולי, ותאמין לי שלא גנבו ממני שום דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים