פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים נראה כאילו החיזבאללה שולח את הכל לקראת הפסקת האש.נפילות בצפון ודרום חיפה, בכרמל זוהתה נפילה אחת ובקריות כמה נפילות.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים ראיתי את הנפילה בין מת"מ לאגד... נחמד עשן עיניינים... אני הולך לאסוף כדוריות .. (סתם נו)!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר ואללה? איפה אתה גר?במטח האחרון היה הדף מטורף כאילו נפל איזה זאלזל באיזור.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני עובד במת"מ, אבל את הבום הזה שמעתי בבית (בק.אתא) רעדו דלתות וחלונות, היה בהחלט הבום הכי קרוב ששמעתי עד היוםהבנתי שנפלה אתח ליד סניף הדואר המרכזי בק.אתא
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר כה, גם אני שמעתי על מרכז קריית אתא.בכל מקרה משום מה הבומים נשמעו חלשים יחסית למטחים קודמים קרובים, אבל ההדף הרעיד את הבית, יכול להיות שזה בגלל שבייתי מסטול מהשינה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים נפלו לי כמה ממש פה ליד הבית בים אני קרית ים איזה בומים הממד רעד אוףףף....חבל שכל חברי שלום עכשיו לא פה כדי שיחשבו פעמיים אם להפגין נגד המלחמה הזאת.חלשים אני מזמין אותכם לקרית ים אני גר על הים זה הנתיב פה כל הזמן נופל מה שלא מגיע לחיפה ויש פה בומים שלא בא לכם לשמוע והממד עוד אטום יחסית לרעש. They are bombing us
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר כה, שמעתי קריית ים מופצצת.אם תחפש ב-http://www.youtube.com, יש סרט של 9 דקות של נפילות בזמן אמת על קריית ים.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש גם אחד (קצר) שמצולם מהבניין של נטויז'ן , ליד מת"מ (מלפני שבועיים שלושה)
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני מקריית אתא יש לי מיקום מדוייק של הפגיעה.....100-150 מטר מהבית שלי...פשוט פיצוץ עצום....המקלט רעד...יש פגיעה כמעט ישירה בבית..
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר אומרים שנפל אחד בקרבת בנין צים. כל החלונות שם הלכו.איפה זה בניין צים? באיזור הנמל?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים לזה שדיבר על הסרטון שצולם עם הנפילות בקרית ים תשים לב ממול יש ביניינים של 15 קומות ממש 30 מטר מהצלם ,באחד הבלוקים אני גר,אתה יודע איזה עוצמה? אפילו שזה נחת בים.ראית בסרטון את הכדוריות מתפזרות על המים?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר אני יודע מה זה, אני גר בחיפה.למרות שקריית ים נראה לי האיזור הכי מופצץ באיזור הקריות וחיפה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש מלא מלא טילים שנחתו ברפאל ובבתי זיקוק ולא אומרים,בבתי זיקוק אני יודע על 7 ונראה לי שהיום היו עוד,ברפאל בשטח שם היו מלא.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר ברור, שזה נופל במקום אסטרטגי אומרים שטח פתוח או שנפל בים.גם עכשיו נפל קרוב מאוד לרפאל לפי עדויות ששמעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.