עבור לתוכן

סוריה מראה סימנים מדאיגים מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

שמעתי ברדיו שסוריה עושה כמה מהלכים שמדאיגים בכירים בישראל כמו:הכנת התושבים לירידה למיקלטים,העלאת רמת הכוננות ועוד כמה מהלכים שלא מפרטים.

כל זה בא בתגובה ללחימה של צהל בלבנון, והחשש הוא שסוריה תנסה לתפוס אותנו לא מוכנים.

מה אתם אומרים ??? המצב קוואקה...

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי ברדיו שסוריה עושה כמה מהלכים שמדאיגים בכירים בישראל כמו:הכנת התושבים לירידה למיקלטים,העלאת רמת הכוננות ועוד כמה מהלכים שלא מפרטים.

כל זה בא בתגובה ללחימה של צהל בלבנון, והחשש הוא שסוריה תנסה לתפוס אותנו לא מוכנים.

מה אתם אומרים ??? המצב קוואקה...

אני חושש שהמלחמה בלבנון ו מספר לא קטן של תקלות צבאית שלנו מראים ללגיה הערבית שאנו לא מאורגנים כלל זה קורץ חולשה לצערי.

ויש סיכוי לא קטן שהם ינסו לקפוץ על המציאה

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאנחנו יותר מדי דופקים חשבון בשנים האחרונות לעולם ,ופשוט איבדנו מכושר ההרתעה.

אם נכנס למלחמה עם סוריה זאת כבר יותר בעיה.

פורסם

אני חושב שאנחנו יותר מדי דופקים חשבון בשנים האחרונות לעולם ,ופשוט איבדנו מכושר ההרתעה.

אם נכנס למלחמה עם סוריה זאת כבר יותר בעיה.

מצד אחד חושב שאנו יודעים מה רמתינו (חלשים יותר ממש שחשבנו -בעדינות) - צריך לתקן מידית

מצד אחר רואים אותנו האחרים ואומרים שזה זמן טוב לתת לנו מכה הגונה - לפי סעיף א

פורסם
  • מחבר

אנחנו ממש לא חלשים תאמין לי יש לנו חייל אוויר ברוך ה' שלא ניצל בפעולה של עכשיו אפילו טיפה מהיכולת שלו וזה בגלל שיש עלינו לחץ כלל עולמי .

היינו צריכים לחרוש את כל לבנון לתת לעולם לצעוק שבוע שבועיים .

העולם פוחד מהמוסלמים כי בכל מקום הם עושים בלאגאן אז הולכים לקראתם.

פורסם

מול סוריה יש הרבה יותר אפשרויות פעולה מאשר נגד החיזבאללה... לא הייתי דואג בקשר לזה. אפילו להיפך - עדיף שהם ייכנסו למלחמה כדי לאפשר לנו לשחזר את יכולת ההרתעה...

פורסם

אני ראיתי דברים אחרת בקשר לחייל האוויר אני מודע לכוחו.

אני חושש שזה לא מספיק מול טילים שאנחנו לא יודעים איפה הם ממקומים.

זה שלא ניצלנו את כוחו של חייל האוויר ואנו משתמשים רק מקצתו לא מרגיעה אותי מכיוון שכל יום עם כל הכבוד יש להם 150 קטיושות פקל על ישראל

ועם כל התכנולוגיה מתקדמת שלנו ...וחודש של ניסיונות לא היצלחנו להיריד את הכמות הזאת.

פורסם
  • מחבר

כן כן בשניות אלו 4 מטחים כבדים על הקריות אני בתוך הממד והמטח הרביעי היה כבד ביותר בערך 100 מטר ממני בים. :nixweiss:

פורסם

מול סוריה יש הרבה יותר אפשרויות פעולה מאשר נגד החיזבאללה... לא הייתי דואג בקשר לזה. אפילו להיפך - עדיף שהם ייכנסו למלחמה כדי לאפשר לנו לשחזר את יכולת ההרתעה...

It is one of the most advanced of the Arab countries in developing non-conventional weapons, maintaining a chemical and biological stockpile. According to Eyal Zisser of Tel Aviv University, Syria has concentrated on the development of Sarin and VX gas, and has weaponized the gases with the development of chemical warheads. It also has an arsenal of advanced surface-to-surface missiles, capable of reaching most of the populated areas of Israel, Syria's longstanding enemy in the region.
http://www.answers.com/topic/military-of-syria

Even at very low concentrations, sarin can be fatal. Death may follow in one minute after direct ingestion of about 0.01 milligram per kilogram of body weight if antidotes, typically atropine and pralidoxime, are not quickly administered. Atropine, an acetylcholine inhibitor, is given to treat the physiological symptoms of poisoning.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sarin#Biological_Effects

מתי שארגון טרור בגודל בית ספר תיכון בישראל יורה טילים על מיליון אזרחים, זה יכול לתת להם רעיונות.

פורסם

כן כן בשניות אלו 4 מטחים כבדים על הקריות אני בתוך הממד והמטח הרביעי היה כבד ביותר בערך 100 מטר ממני בים. :nixweiss:

זה מסביר טוב לצערי שהכלים שלנו כשלו.

וזה לא קשור לא לטכנולוגיה ולא שחייל האוויר חזק .

1)זה מתחיל בזילזול מתמשך והורדות צקציב הבטחון לשפל

2)חוסר אימונים למילואמניקים שזה פשוט בושה ..אני לא עשיתי אימון שנתיים - ועכשיו שולחים אותנו לשדה הקרב ..??!!!?

3)מערך כלים של חייל האוויר לא תקין - הרבה תקלות מסוקים - מכניקה -ציוד לא תקין-

4)שמעתי שיש הרבה חיילים רעבים ו לא נותנים להם לאכול אוכל....זה נראה לך תקין ?

ולפי WhiteHaze מטוסים ממש לא יפתרו את הבעיה הזו ....

פורסם

זה קשור ל-2 מערכות שלא השקיעו בהן.

1) נאוטילוס (או סקיי גארד).

2) מערכות מיגון אקטיביות למרכבות.

פורסם

כמו שהם אמרו אהלן ווסאלן....

אם תיהיה מלחמה שבוע ואנחנו מפוררים אותם....

פורסם

זה קשור ל-2 מערכות שלא השקיעו בהן.

1) נאוטילוס (או סקיי גארד).

2) מערכות מיגון אקטיביות למרכבות.

לא רק

תקציב קטן + מבוזבז שלא לצורך דפק אותנו בנושא הזה אסור היה לנו לעצור אף פרויקט שקשור להגנה על מדינת ישראל !

מדינת ישראל צריכה להשקיעה באיכות החיילים (חינוך) ואיכות כלים (טכנולוגיה) זה היתרון היחיד שיש לנו מול ארצות ערב !

אין לנו כמות מה שנשאר זה איכות !

פורסם

כמו שהם אמרו אהלן ווסאלן....

אם תיהיה מלחמה שבוע ואנחנו מפוררים אותם....

ככה באמת חשבנו כאשר היתחלנו את מתקפת לבנון 2 ..

פורסם

ככה באמת חשבנו כאשר היתחלנו את מתקפת לבנון 2 ..

אל תשווה בכלל אירגון טרור למדינה...כל עוד מדובר בארגון טרור אתה לא יכול לפגוע באזרחים ובתשתיות אזרחיות...אם סוריה תתקוף דבר ראשון כל מערכת החשמל והמים שלהם תיהיה מושבתת. טנקים מול טנקים אין להם סיכוי.......מטוסים בכלל אין על מה לדבר....

אתם מתבלבלים...ארגון טירור זה חוליות של אנשים אפשר להוריד לנהם מאות מחבלים אבל תמיד יישארו עוד.אין ממש מה לעשות..

מדינה ברגע שאתה פוגע לה בצבא ובתשתיות האזרחיות שלה היא גמורה...

ואל תשכחו הסורים יתקפו כדי לכבוש את רמת הגולן תמיד יותר קל להתגונן בשטח שאתה מכיר מאשר לתקוף בשטחים לא מוכרים....

הסיכוי היחיד של הסורים הוא תקיפה אירנית על ישראל בו זמנית אבל תקיפה שאומרת שישראל יכולה לתקוף גם כן את אירן ומה עוד שארה"ב תקפוץ על המציאה ככה שאני לא רואה סיכוי שסוריה תתקוף את ישראל, אם היא תתקוף...בוא נגיד ככה שהמפה של ישראל תתרחב בכמה סנטים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים