פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים למה הוא נראה די קריר עם שני מאווררי 120 מ"מומאוורר אחד בצד של 80 מ"מ.והוא לא עולה הרבה ונראה די טוב.בכל אופן אני ילך עליו .
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הכי טוב מבחינת קירור זה הטרנספורמר, ותחליף לו את המאווררים הקטנים ותוסיף לו מאוורר של 120mm, וזה לא יצא יותר יקר מהסופרנו
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הכי טוב מבחינת קירור זה הטרנספורמר, ותחליף לו את המאווררים הקטנים ותוסיף לו מאוורר של 120mm, וזה לא יצא יותר יקר מהסופרנו א. מה רע במאוורים הקטנים המקוריים? ב. היכן להוסיף את ה- 120? ג. איך הספק כח שבא איתו (כלומר - כדאי לקנות את הגרסא שבאה עם ספק או ללא ספק)? ד. אולי מבחינת קירור הכל טוב ויפה, אבל איך הוא מבחינת רעש (כמה הוא שקט)?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הבעיה במאווררים הקטנים שהם רועשים. את המאוורר של ה-120mm תוסיף מקדימה ( מאחורה יש כבר ) עדיף שתקנה ספק כוח בנפרד כמו שצריך. אם תחליף לו את המאווררים הקטנים לשקטים ותקנה לו מאוורר של 120mm שקט אז הוא יהיה שקט
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תגיד, יש לך המלצה למארז שהוא גם קריר וגם שקט (וכמובן שלא יעלה אלפי שקלים ;D)? כי איפה שאני לא מסתכל - או שממליצים על מארז קריר במיוחד (אבל מסתבר שהוא מרעיש כמו טרקטור), או שמביאים מארז שקט-שקט (אבל שבכלל לא יודע לקרר)
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים למה הוא נראה די קריר עם שני מאווררי 120 מ"מ ומאוורר אחד בצד של 80 מ"מ. והוא לא עולה הרבה ונראה די טוב. בכל אופן אני ילך עליו . מארז נחות ביוקר תגיד, יש לך המלצה למארז שהוא גם קריר וגם שקט (וכמובן שלא יעלה אלפי שקלים ;D)? כי איפה שאני לא מסתכל - או שממליצים על מארז קריר במיוחד (אבל מסתבר שהוא מרעיש כמו טרקטור), או שמביאים מארז שקט-שקט (אבל שבכלל לא יודע לקרר) אפילו 6A19 עם מאווררים שקטים עושה את העבודה יופי
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אפילו 6A19 עם מאווררים שקטים עושה את העבודה יופיא. עם איזה מאווררים הוא מגיע?ב. התכוונת שצריך להחליף את המאווררים המקוריים שמגיעים עם המארז?ג. אם כן, על איזה מאווררים אתה ממליץ?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תגיד, יש לך המלצה למארז שהוא גם קריר וגם שקט (וכמובן שלא יעלה אלפי שקלים ;D)? כי איפה שאני לא מסתכל - או שממליצים על מארז קריר במיוחד (אבל מסתבר שהוא מרעיש כמו טרקטור), או שמביאים מארז שקט-שקט (אבל שבכלל לא יודע לקרר) אבל אני מסביר לך, תחליף את המאווררים והוא יהיה סופר שקט
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים א. עם איזה מאווררים הוא מגיע?ב. התכוונת שצריך להחליף את המאווררים המקוריים שמגיעים עם המארז?ג. אם כן, על איזה מאווררים אתה ממליץ?מגיע עם אחד סבירלא "בלתי-נשמע" אבל לא "חופר"וכן התכוונתי להחליף את המאווררים שאתה מקבל עם המארזהמאווררים הכי שקטים שמיובאים לארץ הם ה-GlacialTech 120MM
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים המאוורר AMBER של AKASA, הוא גם שקט יותר ( 18DBA ) וגם חזק יותר ( 44.8CFM ).ואתה רוצה מאווררים לטרנספורמר??? מה התקציב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.