עבור לתוכן

שיט הביאו לי BAN סתם :((

Featured Replies

פורסם

מטול זה הפצצות [או רימונים] שיש ברובה הזה:

23589204.jpg

מה רע באלו? ><

בעע אגב אני היחיד שמשחק בסינגל מדי פעם?

פורסם

זה רק נובים משחקים עם זה, וזה נחשב לרמאות, מין הסתם אם תשחק עם זה בסרבר ויהיה שם אדמין אתה תקבל באן, ובצדק.

פורסם

אני לא משחק bf2 ופעם שיחקתי רק בדמו ככה שאין לי בסיס אבל בכלליות במשחקים פצצות וכל מה שקשור לexplotion ולא bullets זה משהו שיכול לחסל בקלות כמה שחקנים ביחד בגלל הנזק הגבוה שקרוב ל100 ואפילו יותר תלוי בנשק (redeemer= instant death)

ככה ששחקנים רציניים מעדיפים bullets כדי ליראות מי יותר מקצועי בקטע של כיוון ומשחק ארוך מאשר "אמאלה כולם לברוח יש איזה מטורף עם פצצות והוא מפציץ בכל עבר!"

פורסם

זה רק נובים משחקים עם זה, וזה נחשב לרמאות, מין הסתם אם תשחק עם זה בסרבר ויהיה שם אדמין אתה תקבל באן, ובצדק.

למה מה הוציאו את זה מחוץ לחוק ?

פורסם

מה ההגיון בלהוציא את המטול? ???

זה בערך הייתרון היחידי שיש לחיילי assult

פורסם

מה.. assault היא יחידה לא משהו במשחק הזה? פשוט הוא קצת מעניין אותי אבל assault זה הסטייל שאני משחק...

פורסם

אם אני לא טועה זה אחד מהנשקים שאתה צריך לפרוץ משהו במשחק כדי להשתמש בו והוא אסור לשימוש ברוב הסרברים כי לא כולם יודעים לפרוץ משחק שזה בערך לשנות שתי שורות בקוד.

אני לא כל כך זוכר כי שיחקתי במשחק לפני שלושה ארבעה חודשים ושכחתי כבר הרבה.

פורסם

אני לא חושב שזה העניין. אני משחק רק ב-SP ויש לי את המטול מההתחלה :nixweiss:

מה.. assault היא יחידה לא משהו במשחק הזה? פשוט הוא קצת מעניין אותי אבל assault זה הסטייל שאני משחק...

לא אהבתי אותה. ל-SP יש רובה יותר טוב, יש אקדח עם משתיק ויש רימונים התקפיים.

פורסם
  • מחבר

כן שיחקתי אם המטול :-[

והורדתי FULL!!!!

אתם לא מעמינים כמה אני ועוד אחד!!אז היום שיקחתי עוד הפעם אם המטול ולא אמרו כלום :P

פורסם

למה יש לי הרגשה שתכף סינום יקרא ששיחקת עם המטול וירדוף אחרי עם טיטול ששוקל 9 קילו?

פורסם

fighter לא הבנתי כלום ממה שכתבת.

תשמע זה שהטיטול שלך שוקל 9 קילו זה כבר בעיה אתה מבין.

וכן מטול זה לנובים ואם זה היה סרבר שלי כנראה שהיתי מביא לך באן כזה שלא חלמת עליו.

פורסם

fighter לא הבנתי כלום ממה שכתבת.

תשמע זה שהטיטול שלך שוקל 9 קילו זה כבר בעיה אתה מבין.

וכן מטול זה לנובים ואם זה היה סרבר שלי כנראה שהיתי מביא לך באן כזה שלא חלמת עליו.

התרגום למה שאמרתי בתגובה הקודמת מודגש בציטוט

פורסם

סינום אם אתה כזה פרו אז תתמוד עם המטול S: בזמנו התמודדתי איתם עם המדיק של הערבים (לדעתי הכי טוב :P )

מה שידידי הלוחם ניסה להגיד לך, במילים פשוטות - אתה תינוק.

פורסם

לא

אמרתי טיטול בגלל שזה הסתדר לי יפה עם הט' של המטול

כי אם הייתי אומר למשל קרש או ברזל זה לא היה מסתדר במשפט

ובגלל שטיטול הוא קל מדי הוספתי לו 9קילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים