פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר כן ...אבל בגלל שני נובים משריחים שלא יודעים לשחק!!!זה מציק בלב :-[שם השרת הוא 24\7 -DTR- INFANTRY
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר מה????????? אז למה הביאו לי BAN סתם????????? ואיך אני יודע אם זה BAN זמני או תמידי? :argue:
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כן מה אתה לא מכיר את האדמינים האלה שאומרים "תראו את המעצבן הזה עם הניקוד הגבוה, בואו נתעלל בו קצת!"למה? ככה, כי זאת זכותם כי הם משלמים על הסרבראין צדק בעולם אבל מה לעשות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר חחחח :yelclap: :2gunsfiring: עשו לי UNBAN כנראה שהבינט שלא צריך להתעסק איתי חח אכשיו אני צריך לשחק גרוע כי יעשו לי עוד הפעם (מזל שהביאו BAN לזה שאתחיל הכל נגדי) מישהו רוצה לשחק אכשיו כי אני נכנס
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בטח זה היה באן זמני, כמה שעות (24). אל תתרגש יותר מידי. הם לא רוצים שכל האנשים יברחו להם מהשרת היקר שלהם לא?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים שיחקת עם מטול? עם כן זה למה קיבלת באן, ואם כן שיחקתי אז אתה נוב מסריח שמגיע לו לקבל סרטן שפתיים, אבל אם לא אז הם סתם נאצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.