פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאראני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר?עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מה הבעיה? תלחץ עם הכפתור הכי ימיני של העכבר כשסמן העכבר נמצא,על שורת הטולבאר ושם תסמן ב-V את מה שאתה רוצה שהוא יציג לך.ומה שלא ב-V אז הוא לא מציג.בהצלחה!
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים זה לא הסרה זה לעשות לה כיביכול DISABLEתלך להוספה והסרה ושם תמצא את ה TOOLBAR ותסיר אותו
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אי הבנה רציניתכשאמרתי טולבאר התכוונתי ל-taskbar (שורת המשימות) זאת שנמצאת בווינדוס למטהמצטער על הטעות
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים במקום לכתוב תשובה פשוטה אתה כותב לו שיעשה חיפוש .. לא מקצועי בכל מקרה אתה עושה קליק ימני על שורת המשימות מגיע ל Propreties , אחר כך בלשונית TeskBar אתה מסמן את ה V על Hide Inactive Icons ולאחר מכן לוחץ על Customize ואז בוחר מה אתה רוצה להחביא .
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר תודה רבה אחי אבל התכוונתי לדברים כמו חלון של אינטרנט אקפלוררחלון של ווינדוסחלון של פיירפוקס וכו'
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אם אני מבין אותך נכון אז...קליק ימני על ה START ואז PROPERTIESתעבור ללשונית TASKBARושם סמן V על AUTO HIDE TASKBAR[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים למה אתה מתכוון שכל החלונות של Intrnet Explorer (נגיד) יהיו בלשונית אחת על שורת ההתחל?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים הוא רוצה שהם לא יופיעו שם בכלל נגיד עכשיו זה ככה : אז הוא רוצה שיהיה ככה : אני אישית אין לי מושג איך עושים את זה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.