פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה.ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר כן הכל עובד פשוט אני רוצה שזה יפתח אוטומטית דרך התוכנה ולא דרך מדיה פלייר או משהו כזה..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בחלון של פתיחה באמצעות יש לך אפשרות לסמן V ליד "השתמש תמיד בתוכנית שנבחרה לפתיחת תוכנית מסוג זה".אם התוכנה לא מופיעה ברשימה יש, יש כפתור "עיון" כדי למצוא את קובץ ההפעלה של התוכנה במחשב ולהפעיל באמצעותה.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר מן הסתם חיפשתי את זה בעיון ומצאתי אותה אבל היא לא הופיעה לי ברשימה שם ולכן לא יכולתי לסמן בוי בכלל....לחצתי עליה אבל זה לא עזר היא לא הופיעה שם
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים בד"כ בתוכנות של אודיו ווידאו יש אפשרות לעשות שהתוכנה תתלבש על כל הקבצים עם סיומות מסוימות (mp3,avi,mpeg)
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר כן... אבל מהתוכנה אני לא יודע... רציתי לדעת למה זה לא נותן לי דרך הווינדוס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.