עבור לתוכן

ספק עם איזה כמות וואטים אני אצטרך בשביל להזיז ATI RADEON X1900XT ?

Featured Replies

פורסם

בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?

פורסם

מה שאר המערכת המתוכננת ? אם לא מדובר ב איזה מערכת עם P-D באובר מטורף ליביריטי 400W יהיה מספיק .

פורסם
  • מחבר

מה שאר המערכת המתוכננת ? אם לא מדובר ב איזה מערכת עם P-D באובר מטורף ליביריטי 400W יהיה מספיק .

דיי הוצאת לי את המילים מהפה , המערכת מתוכננת לאוברקלוק מטורף ותראה ככה :

INTEL CORE 2 DOU E6300 + THERMALTAKE BIG TYPHOON

G.skill ddr2 pc6400 800mhz 2gb dual channel cl5

CONNECT3D radeon X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2

LG GSA-4167B D Dual Layer

MAXTOR diamondmax 10

compucase-hec midi tower ci-6a-2f black silver case

LOGITECH WINGMAN ATTACK 3

מפרט חזק לתחביב הישן\נוכחי שלי גיימינג ולתחביב החדש שלי אוברקלוק , מה אתה מעריך שיהייה הכוח שתדרוש כזאת מערכת?

פורסם
  • מחבר

או קיי , לקחתי , אבל דגם מדויק זה משנה? או שכמו עם pentium וcelerone מהירות השעון היא לא זו שמשנה (יש ספקים יותר יציבים ופחות יציבים מהמותג הזה משהו כזה?)

פורסם

TAGAN ניראה לי יותר חזק (AMP) ;)

פורסם

TAGAN/OCZ SAME...

פורסם

או קיי , לקחתי , אבל דגם מדויק זה משנה? או שכמו עם pentium וcelerone מהירות השעון היא לא זו שמשנה (יש ספקים יותר יציבים ופחות יציבים מהמותג הזה משהו כזה?)

צודק. ההספק המקסימלי האמיתי, איכות המתח, יציבות המתח ויעילות הספק הם חשובים הרבה יותר ממה שרשום סתאם על המדבקה.

בביצועים הליברטי נמצא באחד המקומות הראשונים, אם לא במקום הראשון ביחס של עלות\ביצועים.

אני בטוח שאם תעשה חיפוש טיפה יותר מקיף תוכל למצוא את הספק הזה ב-450 שקל.

פורסם

בצור מחשבים נותנים לך את הספק אחרי יום! הזמנה!!! (400W ליברטי), ככה ביררתי אצלם, למקרה שחבר של אבא שלי לא יצליח להביא לי אותו במחיר מוזל.

עזוב את נועה מחשבים.,,,סתם עיכובים איתם, חרא שירות.

פורסם
  • מחבר

בסדר , אני לא קונה שם , רק רציתי לוודא שמה שיש לי יספיק בשביל להזיז מערכת שלמה על קלוקים טובים

פורסם

יש לי שאלה - למה לא ממליצים יותר על TOPPOWER? מה רע בהם?

פורסם

שיש עדיפים עליהם

פורסם
  • מחבר

שיש עדיפים עליהם

או קיי מחקתי אותם המרשימה ... בכל זאת הENERMAX liberty 400w נשמע כמו משהו טוב...

פורסם

הוא באמת טוב

פורסם

בקשר לצורב במערכת העתידית, קנה H10 LG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים