עבור לתוכן

צריך תוכנה שיכולה "לצרוב" תאריך על תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום :hi:

הבעיה היא כזאת, יש לי מצלמה דיגיטלית, ואני מצלם איתה נגיד תמונות, והתאריך/שעה מכוונים, ואני מעתיק תמונות למחשב והכל, אני עובר עם העכבר על התמונה, יש מידע כמו תאריך צילום, שעה וכו'.

אבל אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות כמו צריבה לתמונה בקצה למטה את התאריך, כמו התמונות האלה שכתוב למטה בפינה הימנית תאריך? כזה דבר אני רוצה לעשות.. ורצוי שהיא תוכל לעשות זאת על מספר תמונות לבחירה או בכל התמונות שנמצאות בתיקייה מסויימת..

כי לכתוב על כל תמונה ותמונה זה סיפור :(, אם יש לכם פתרונות או רעיונות, תגיבו

תודה.

פורסם

יש לך פוטושופ שאתה יודע לעבוד איתו? כי יש לי רעיון לדרך די פשוטה...

פורסם
  • מחבר

אממ, יש לי, לעבוד ? לא במיוחד.. אני רק משתמש בו לפעמים לסדר את הגוון צבעים לתמונות שאני מצלם עם רקע של נוף וכדומה ואז זה משפר את האיכות שלהם..

פורסם

בACDSEE 5 אפשר בslideshow להציג מידע מה meta tags. זה מה שאתה מחפש?

פורסם
  • מחבר

לא, אני מחפש דרך שתוכנה תכתוב אוטומאטי על התמונה באיזור כלשהו (רצוי לבחירה..) את תאריך צילום התמונה

פורסם

ערן,

תיצור שכבה חדשה של טקסט ע"י לחיצה על ה- T בסרגל הכלים, ותקליד את השעה\תאריך שאתה רוצה בצבע וגודל שאתה רוצה.

לך לחלון השכבות שלך ובשכבה של הטקסט לחץ עם כפתור ימני בעכבר ובחר ב- Rasterize Layer. עכשיו לכל תמונה שתרצה תאריך או שעה פשוט תגרור את השכבה הזאת אליה.

אם אתה מסתבך תגיד לי, אני אבנה לך - Action בשביל זה.

-הילה-

פורסם
  • מחבר

אה... חשבתי שיש לך פתרון ש"יקרא" את הפרטים של התמונה ויקח את התאריך ויכתוב אותו על התמונה..

זה לא הפתרון שציפיתי לו.. :-\

פורסם

אה, אני מתנצלת...זה מה שעלה לי בראש. בדקת טוב בחוברת שקבלת עם המצלמה שאין כזאת פונקציה? אולי איזה כפתור נחבא שלא ראית?

פורסם
  • מחבר

אין, ניסיתי\בדקתי..

לראות את התאריך ושעה אפשר רק במצלמה על הצג LCD הקטנטן שלה.. דבר שבהחלט לא מועיל כי זה לא שומר את התאריך על גבי התמונה.. :|

ו..כפתור נסתר.. לא חושב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים