פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ??וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני לא יודע בידיוק מתי הוא מגיע.. די בקרוב אני חושב, אבל מה שכן, בנועה אמרו לי שהוא יעלה 1200 ש"ח..!!! אני לא חושב ששווה להשקיע בו כלכך הרבה כשיש תישן שעולה חצי מחיר, וכמעט אותו דבר!!
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אם הוא עולה 1200 ברור שלא שווה להשקיע בו האורורה הרגיל ממש יפה וממש פצצה אני ממש מקווה שהוא לא עולה כזה יקר..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אם הוא עולה 1200 ברור שלא שווה להשקיע בו האורורה הרגיל ממש יפה וממש פצצה אני ממש מקווה שהוא לא עולה כזה יקר..הבעיה היא שאין יותר אורורה ישנההבנתי שה570 אמורה להיות יותר זולה מהרגילה או לעלות אותו דבר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר מזאת אומרת אין יותר אורורה ישנה לא ימכרו את הרגילה שהיתה עד עכשיו?!?!אבל אמרו הרגע שהתקשרו לנועה ואמרו לו שזה יעלה 1200 מין הסתם הם לא שיקרו עליו אז איך אתה אומר שזה יהיה אותו מחיר?!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים לדעתי זה טמטום להשקיע כ"כ המון כסף על מארז, טוב ככל שיהיה. מיותר לחלוטין, אפילו לא שווה להתעניין בו, מעצם העובדה שיש מארזים כ"כ טובים בשוק, ויותר זולים ממנו בהמון!!!
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר מה שאמרת זה רק עם הוא כזה יקר אם הוא זול ועולה 600 אז הוא שווה כל שקל..
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הוא אמור לצאת בימים הקרובים, ומכייון שהוא תחליף לאורורה הישן אז הוא אמור לעלות אותו מחיר בערך, אולי בהתחלה קצת יותר כי הוא חדש אבל לא משהוא רציני כמו 1200, אם כן אז לא שווה לקנות אותו, אחת הסיבות שהוא כלכך שווה היא המחיר שלו ( אני חוזר, רק אחת מהסיבות ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.