עבור לתוכן

המלצה ללוח אם לקונרו-עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המארז או משהו כזה . בנוגע לעוד לוחות P5B ו- DS4 שהם מבוססים P965 שהבנתי שהוא פחות איכותי מ975X למרות שהוא דווקא החדש מביניהם בכל מקרה אני דיי מבולבל אני זקוק לעזרה תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ה-965 לא תומך ב-CrossFire

פורסם
  • מחבר

ה-965 לא תומך ב-CrossFire

העדכון שיש לעשות ל-DFI 975X על מנת שמהירות 800 תעבוד הוא דבר מסובך? עדיף מהירות 800 מאשר crossfire אני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב קונה עוד כרטיס מסך הם דיי יקרים. יש הבדל גדול בין 667 ל800?
פורסם

לדעתי אין לו בעיה לתמוך ב-DDR2-800 עם Core 2 Duo בלי מודים ושטויות

ההבדל בין 667 ל-800 לא ממש מורגש

אם אין צורך ב-CF. יש תכנון לאוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין לו בעיה לתמוך ב-DDR2-800 עם Core 2 Duo בלי מודים ושטויות

ההבדל בין 667 ל-800 לא ממש מורגש

אם אין צורך ב-CF. יש תכנון לאוברקלוק?

בעיקרון כן אחד קטן אבל בעתיד כלומר אחרי שהמעבד קצת התיישן, ה-CF נראה לי פחות חשוב מה-CF כרגע כי תכננתי להוסיף עוד כרטיס מסך עוד שנה או משהו אבל בכל מקרה יצאו עוד שנה כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בטכנולוגיה חדשה. תודה רבה על העזרה.

פורסם

אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המארז או משהו כזה . בנוגע לעוד לוחות P5B ו- DS4 שהם מבוססים P965 שהבנתי שהוא פחות איכותי מ975X למרות שהוא דווקא החדש מביניהם בכל מקרה אני דיי מבולבל אני זקוק לעזרה תודה רבה לעוזרים.

אם אתה מפחד לפתוח את המארז אז אני לא יספר לך שאתה צריך לשנות משהו בביוס שלא תתעלף

פורסם

בעיקרון כן אחד קטן אבל בעתיד כלומר אחרי שהמעבד קצת התיישן, ה-CF נראה לי פחות חשוב מה-CF כרגע כי תכננתי להוסיף עוד כרטיס מסך עוד שנה או משהו אבל בכל מקרה יצאו עוד שנה כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בטכנולוגיה חדשה. תודה רבה על העזרה.

אז לך על Gigabyte 945P-S3

יחסוך לך 350 שקל

פורסם
  • מחבר

אז לך על Gigabyte 945P-S3

יחסוך לך 350 שקל

זה תומך בזכרונות במהירות 800 או ב-CORE 2 DUO אקסטרים ? SATA2 ? תודה

דווקא לשנות משהו בביוס זה יותר פשוט

פורסם

בהכל חוץ מ-DDR2-800

פורסם
  • מחבר

בהכל חוץ מ-DDR2-800

אוקיי אני חושב שאני אלך על ה-DFI 975X בכל זאת הוא בטוח תומך 800 נכון? אני פשוט מעדיף לא לעשות איזה צריבת ביוס או משהו כזה שזה קצת מסוכן אם מדובר בלשנות כמה דברים בביוס או להתקין משהו אז סבבה . תודה רבה על העזרה ליאור.
פורסם

בחירה שלך :xyxthumbs:

פורסם

ההבדל בין DDR2-667 ל-DDR2-800 לא גדול ולא שווה את התוספת

אם אתה לא מתכנן OC לך על ה-945

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין DDR2-667 ל-DDR2-800 לא גדול ולא שווה את התוספת

אם אתה לא מתכנן OC לך על ה-945

OC אני מתכנן אבל לא גדול במיוחד הבעיה שאני לא בטוח שיש את הלוח הזה בנועה מחשבים שאני קונה משם אם יש שם אני אשמח ללינק.

פורסם

לנעה אין עדיין את הלוח המדובר

פורסם
  • מחבר

לנעה אין עדיין את הלוח המדובר

אוקיי אני אלך כבר על לוח אחר תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים